Konu Başlıkları: KPSS istişare bölümü
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Aralık 2016, 10:36   Mesaj No:539

ayhüma

Avatar Otomotik
Durumu:ayhüma isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 56351
Üyelik T.: 13 Aralık 2016
Arkadaşları:0
Cinsiyet:Bayan
Memleket:Denizli
Mesaj: 7
Konular: 0
Beğenildi:3
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart

Selâmün aleyküm arkadaşlar . Şimdi size bi kendimi özetleyeyim bi yol gösteri verin bana çünkü çevremde bana yardımcı olabilecek pek sağlıklı fikirler çıkmadı . Ben düz lise çıkışlı , orta düzey kuran ı Kerim bilgisi olan tecvidi iyi mahreçlerde iki harf dışında tam, ezberi iyi ama yeterli olmayan bi arkadaşım. Önlisans ilahiyat 2 sene önce bitirdim ve hamilelik bebek gelişimi derken bu yıl kendime geldim kpss ye girdim. 10 yıl sonra ösym sınavına çalışmadan girdim 67 geldi ne yazıkki . Dhbt 15 netim var bu durumda pekte parlak puan gelmeyecek gibi duruyor . 2 sene sonra ki kpss+dhbt ye çalışmak istiyorum şimdiden başlayarak hem ezberlerimi yapmak hemde kpss ve dhbt için bilgi birikim yaparak son yıla donanımlı girmek istiyorum . Yaşım 27 olmak üzere . Düşüncelerim bu yönde lakin çok mu ütopik duruyor. Yani ben evde ezber ve mahreç tamamlaması yapabilir miyim ? Kızım dan önce kursa gidiyordum ama kızımla denedim ama başaramadık çünkü kızım sıkılıyor ve durmak istemiyor belki ileride bu duruma alışır ama zor görünüyor 😔
2 yıl sonraki sınava şimdiden çalışmaya başlamak çok mu gereksiz yanlış bi adım ?
İlk defa kpss ve dhbt ye hazırlanacağım ama nereden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum . Bu konuda çok acemi ve bana örnek olabilecek kimse yok .
Birde ilitam düşüncem vardı lakin bulunduğum şehirde olmadığı için örgün eğitim konusu veya yakın şehirde ilitam alternatifi var ama bu ikiside hayli zor görünüyor ..
Siz bu yollardan geçmiş geçmekte ve geçenleri görmekte olan arkadaşlar , bana yardım edebilir misiniz ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı ile Cevapla