Konu Başlıkları: KPSS istişare bölümü
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Aralık 2016, 11:04   Mesaj No:541

ayhüma

Avatar Otomotik
Durumu:ayhüma isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 56351
Üyelik T.: 13 Aralık 2016
Arkadaşları:0
Cinsiyet:Bayan
Memleket:Denizli
Mesaj: 7
Konular: 0
Beğenildi:3
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
nurşen35 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Ve Aleyküm Selam hoşgeldiniz..
Kendinizi o kadar net anlatmışsınız ki, heyecanınızı bile yansıtmışsınız. Öncelikle sıkıntı yapmanızı istemem,sakin düşünerek ve planlı çalışarak sınavlarınıza hazırlanabilirsiniz. Daha yaşınız genç Allah'ü Teala izin verirse her istediğiniz zaten gerçekleşir. Şimdiden hazırlanın çalışmalarınızın özetlerini de çıkarın.Bilgileri unutmaz ,tekrarlamış olursunuz.
Hepimiz bu sınavlara girip bazen başarılı bazen de başarısız olduk. Vazgeçmek yok,sabırla ve kararlılıkla devam ettik yolumuza. Şimdi olmuyorsa vardır zamanı pes etmeden yolumuza devam ediyoruz. Yaşımız ilerlemiş olsa bile geç de olsa istediğimize ulaşıyoruz çok şükür.
Çalışmalarınıza başlayın hatta fırsat bulursanız bizimle de özetlerinizi paylaşarak bu sınavlara hazırlanan üyelerimize de yardımcı olursunuz.
Ayrıca sitemizdeki özetlerden ve çıkmış sorulardan da faydalanabilirsiniz.
Hayırlı çalışmalar
Peki hocam mülakat için gerekli hazırlığı evde yapabilmek mümkün mü ? Yani mahreç ve ezber tek başına olabilecek birşey mi . Ezber konusunda pek sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum eşim takip eder Allah ın izniyle ama mahreç gözümü korkutuyor nedense . Yani şu ayn harfiyle ha harfi olmuyor bi türlü 😔
Alıntı ile Cevapla