Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11Haziran 2017, 11:02   Mesaj No:80

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:44
Mesaj: 12.420
Konular: 1272
Beğenildi:11884
Beğendi:8999
Takdirleri:26451
Takdir Et:
Standart

Göknur editörüm kafalarda soru isareti birakmadan herseyi bütün açıklığı seffaflığıyla anlatmış Allah razı olsun

Bende şunu eklemek isterim..Formasyon için uzaktan eğitim programları uygulayanlarda var..Onlarinda ücreti aşagı yukari aynı..Sadece yüzyuzeleri daha az...Özel universitelerde ücret olarak aynı Göknur editörüm çok bir fark yok. Kontenjanlar, nasil olur bilinmez ama Yuksek diploma notutla halledersiniz diye düsunuyorum.Birde formasyon kontenjan muracatlarıni kaćirmamalısiniz..

Snnclk hocam Samsun yaz okulu aciyor Kuran dersi icin kesin açiyor.Sakarya ve İzmir ilitami denk kabul ediyor..İstanbul ilitamda denk kabul ederse yaz okulunu oradan alabilirsiniz...
Göknur editörümun soylediklerine katıliyorum.Surekli bir yenilik surekli bir deģisiklik..Kırık Fay hatti gibi olmaya basladı ilitam.programları..Sakin seneye hallederim ikisini diyerek rehavete kapılmadan yaz okulu araştirmasiyla birirmeye gayret edin..
Bende samsunun zaten yaz okulu var dedim.3 donemin ezberlerini biraktim..Yaz okulunda ezber eklediler inanin.Üstesinden gelesiye ne cektigimi biliyorum.inanin,))) Yani hersey çok oynak...Kafalarina göre.Biran evvel mezun olmaya bakin))

Formasyon kontenjanlarıda insallah gecen yilki gibi olur.Baslarda 5 er 10 ar kisilik kontenjan ayıran üniler sonradan en az 2000 kişilik ilitam kontenjanları actilar..Tamamen duygusal)))

Yaz okulu ilanlarini takip edin.Okulunuzda insallah denk kabul eder bir ilita mprogramınıda veririrsiniz.Yoksa Kuran ezberlerine daha çok agirlik verin...
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla