Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Temmuz 2017, 23:15   Mesaj No:20

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.403
Konular: 1269
Beğenildi:11847
Beğendi:8990
Takdirleri:26241
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

Alıntı:
ali70 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
En sonunda... Yedim trileçe tatlısını.
Tadını tarif edeyim yemeyenler için: Aynı güllaç.

Daha kolay bir tarif vereyim: Bir çorba kasesine ılık süt doldurun. İçine ağzınızın kararınca şeker atıp karıştırın. Sonra içine ekmek doğrayın.
Afiyet olsun. ga/li/p

Hiç öyle fırınla mırınla uğraşmaya gerek yok. pank/
Yaa insaf ama hocam ))) ne o öyle süte doğranmış ekmek şeker karisimi felan...Üstünede karamel sosu yerine pekmez sürün deyin bari O kadar anlattik şöyle güzel böyle iyi diye oldumu şimdi bu yorum


Ne diyelim tamamen damak tadıyla alakalı.Sakin trilice yerine sekerli süte ekmek batirip yemeyin
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla