Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Temmuz 2017, 23:19   Mesaj No:22

nurşen35

Medineweb Emekdarı
nurşen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:nurşen35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38944
Üyelik T.: 09 Şubat 2014
Arkadaşları:61
Cinsiyet:Bayan
Mesaj: 9.476
Konular: 1144
Beğenildi:4415
Beğendi:3686
Takdirleri:14253
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
ali70 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
En sonunda... Yedim trileçe tatlısını.
Tadını tarif edeyim yemeyenler için: Aynı güllaç.

Daha kolay bir tarif vereyim: Bir çorba kasesine ılık süt doldurun. İçine ağzınızın kararınca şeker atıp karıştırın. Sonra içine ekmek doğrayın.
Afiyet olsun. ga/li/p

Hiç öyle fırınla mırınla uğraşmaya gerek yok. pank/
Anlaşılıyor ki , Ali hocamızın ağız tadına pek uymamış trileçe

Baklava, Kadayıf, Şambali, Kalburabastı, , Revani, Tulumba tatlısı, Kemal Paşa Tatlısı, , Sütlaç, Şekerpare, Aşure, Keşkül, Muhallebi, Kazandibi, Tavuk Göğsü, Sultan Tatlısı, Kabak Tatlısı, Armut Tatlısı, Ayva Tatlısı,, Hoşmerim, Bici bici, Şöbiyet, Bülbül yuvası,
Tatlı çeşitleri arasında sevdiğiniz vardır.

Bir kez daha trileçe'yi deneyin ikincisinde seveceksiniz
__________________
O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR
Alıntı ile Cevapla