Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Temmuz 2017, 08:52   Mesaj No:98

mehmet akif2

Medineweb Emekdarı
mehmet akif2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:mehmet akif2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13402
Üyelik T.: 25 Şubat 2011
Arkadaşları:11
Cinsiyet:bayan
Yaş:43
Mesaj: 7.401
Konular: 425
Beğenildi:2286
Beğendi:4876
Takdirleri:3684
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

Alıntı:
nurşen35 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
İzmir boyozu çok meşhurdur,ama herkesin ağız tadına uymayabilir.
Yerken biraz rahatsızlık verici kat kat olunca birde çıtırlık eklendiğinde boyozun döküle döküle yenmesi de zor görünse de bizler çok seviyoruz onsuz kahvaltı asla olmaz..Yedikçe alışırsın su damlası sonra da mübdelası olursun bak benden söylemesi..
İzmir lokmasının şerbetine bazen tarçın da katılır o da daha bir lezzet katar lokmaya :klp:
evet dizide ve tariflerde görmüştüm hiç denemedim eminim çok güzel lezzettir sadesi de oluyordu değil mi

tarçın kurabiye keke sütlaca salepe çok yakışan çok sevdiğimiz baharat

ben yeni tatlara açığım

inşallah kısmet olur izmirin geleneksel tadlarını yeriz