Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Temmuz 2017, 17:34   Mesaj No:20

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.400
Konular: 1269
Beğenildi:11845
Beğendi:8989
Takdirleri:26241
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

Boykot listesi....yalnız adamlar bizi içten öyle fena kusatmışki sonra kalkıp boykot ediyoruz..Kendileri bu kadar kulllanmazdir bizdeki ürünlerini...Yine de ben ne yapabilirim demeyelim...Sadece ev hanimları boykot etse bile büyük zarar verir İsrail ekonomisine... Samimi olalım ...bugün boykot edip, her yerde çarşaf çarşaf paylaşıp sonrada unutmayla bu iş bitmiyor..Madem bu liste var...Bunları hayatlarimizdan çıkarmayı da bilmemiz lazım..İsrail Kudüs'e Gazze'ye Filistin'e nezaman saldırdı o zaman aklımıza geliyor bunlar...Aşağıdaki yazı duygulara tercüman...Samimiyetimizi sorgulayan bir yazı....Boykot listesi bir kez daha aşağıda 👇👇👇👇👇



İsim:  FB_IMG_1500906116830.jpg
Görüntüleme: 56
Büyüklük:  30,4 KB (Kilobyte)




Biz müslümanlar çok hassas kimselerizdir. Birine kızdık mı,hele de bu İsrail oldu mu,hemen örgütlenir, dövizler hazırlar ve kalabalık görüneceğimiz bir yer ediniriz kendimize. Çok kızgınızdır. Öyle kızgınızdır ki;hiddetimizden yumruklarımız havayı dövmekte,tekbirlerimiz, bu güne dek böyle kızgınlık görmemiş tarihî mekanları inletmektedir.

Ardından STK üyeleri hazır bir metni okur kendisini huşu içinde dinleyen kalabalığa. Biraz sonra Görev tamamlanmıştır. İsrail'e haddini bildirmiş, Kudüs'ü kurtarmış bir kalabalıktır artık onlar.Ve bunun haklı gururunu görürsünüz alnı yeşil bandajli insanların yüzünde. Bizim gibi, dergilerimiz,gazetelerimiz de hassastır. "Katil İsrail'e göz dağı verdik!" başlıklarıyla hararetli haberler ve makaleler yayınlanır. Herkes bir Selahaddin Eyyubi'dir siyonistlerin karşısında. Ve muhtemel ki İsrail bu tepkimizi anlar,büyük bir korkuyla gereken dersleri alır ve işgal ettiği topraklardan çekilir..Artık dostumuz söz dinleyen İsrail ile geniş anlaşmalar yapılmalı ve mümkünse dostluğumuz pekiştirilmelidir. Çünkü kavgaya gerek yoktur. Çünkü müslümanızdır. Çünkü İslâm barış dinidir. O yüzden vakit geçirmeden geçmişe sünger çekip, daha o akşam kendimize koyduğumuz tüm boykotlardan vazgeçilir..
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla