Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Eylül 2017, 16:27   Mesaj No:3

Hâdimul İslam

Medineweb Baş Editörü
Hâdimul İslam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Hâdimul İslam isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Cinsiyet:
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:45
Mesaj : 12.918
Konular: 1391
Beğenildi:13138
Beğendi:9578
Takdirleri:30904
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

Alıntı:
su damlası Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Ellerin dert görmesin..Bende aynı şekilde yapıyorum.yanlız biberlerim biberiye biberi ..yemesi çok acı olsada tadı mükemmel..
Kısır ve bat yani Tokat batı'nın yanında mükemmel gidiyo.
Teşekkürler canom emeğine sağlık..
Çocuklarda çok seviyorlar bu tursuyu o sebepten aci biberlerden kuramiyorum..ama icine cin biber denilen aci biberlerden atiyorum...
Bir de ilk gun kavanozunda tursunuz tastikca kasikla asağiya dogru bastirin... Yer acilıp baya cokecektir turşunuz zaten..sonrada sikica agzini kapayip atın buzdolabina..
Alıntı ile Cevapla