Konu Başlıkları: Asrın Kerbelasi Filistin..
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Kasım 2017, 17:55   Mesaj No:1

İslaminesil

Medineweb Emekdarı
İslaminesil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:İslaminesil isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 40187
Üyelik T.: 20 Mart 2014
Arkadaşları:0
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Wan
Yaş:42
Mesaj: 2.709
Konular: 316
Beğenildi:1404
Beğendi:590
Takdirleri:533
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Asrın Kerbelasi Filistin..

Asrın Kerbelasi Filistin..

Hz. Hüseyin Kerbela’da, Yezid’in ordularıyla karşılaştığında atında doğrulup kendisine karşı savaşmaya gelenlere kendini tanıtıyor peygamber torunu olduğunu ve şeceresini açıklayarak bir yanlışın ve kandırılmışlığın önüne geçmek istiyor. Fakat Yezid çevresindekileri para, makam, mevkii vb. vaatlerle öylesine doldurmuştu ki satılmışların hiçbiri kılıcını geri bırakıp ne yapıyoruz diye düşünmedi. İslam’ın ve Hz.Ali’nin yiğit oğlu’na karşı taarruza geçtiler.


Günlerdir kuşaltılmış bir durumda susuz ve aç bırakılan ve bulundukları çevreye su girişine bile izin vermeyen Yezid’in ordusunun saldırısına Hz.Hüseyin ve yetmişten fazla yoldaşıyla kahramanca ALLAH’a sığınarak mukavemet ederler. Hz.Hüseyin ve yoldaşları Yezid’in ve yandaşlarının satılmışlığına boyun eğmez ve orada Şehadet şerbetini içerler.


Bu Kerbela olayının üzerinden 1368 yıl geçti.


Günümüzde Kerbela olayının benzeri Filistin topraklarında Gazze şeridinde hergün onlarca Hz.Hüseyin’e yoldaş olmuş yiğitlerin toprağa düştüğü haberi ile çalkalanmaktadır.


Siyonist işgal güçlerinin uyguladığı ve işbirlikçilerin göz yumduğu ablukadan dolayı özellikle Gazze şeridinde masum ve savunmasız insanlar susuzluk, gıda, ilaç vb. acil insani ihtiyaçlarını bile giderememektedirler. Dolayısıyla Hz.Hüseyin’in yoldaşları gibi toprağa düşmektedirler.


Fakat bu gururlu ve onurlu insanlar hiçbir zaman hallerinden ve durumlarından şikayetçi olmadılar sadece ve sadece Muhammed ümmetinin kendilerini görmesini, biz buradayız ey Hz.Hüseyin’in yoldaşları, yettik geliyoruz dememizi bekliyorlar.


Ümmetin temsilcisi olan ve onurunu korumak için kendini adamış bu yiğitlere her türlü yardımı etmenin ve bunlara yalnız olmadıklarını duyurmanın zamanı geldi ve hatta geçmektedir.


Bulunduğumuz yerden katliamlara seyirci kalmamamız ve bu yiğitler için mutlaka bir şeyler yapmamız gerektiğini düşünen bütün kardeşlerimizi en kısa zamanda her türlü yardıma ve seslerini duyurmaya davet ediyoruz.


Sesimizle ve icraatlarımızla Hz.Hüseyin’in ve Gazze’deki yiğitlerin yanında ve saflarında olduğumuzu yalnız olmadıklarını onlara mutlaka hissettirmemiz gerekmektedir.


Allah yar ve yardımcımız olsun.


__________________
Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi İslaminesil 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Babadan Evlada Cevap. Makale ve Köşe Yazıları Kara Kartal 18 6316 13 Kasım 2017 20:19
Asrın Kerbelasi Filistin.. Serbest Kürsü Mihrinaz 3 1665 13 Kasım 2017 17:55
Dūşlerim... Makale ve Köşe Yazıları su damlası 2 1601 12 Kasım 2017 06:51
Mynmar ve Biten Muslumanligimiz... Makale ve Köşe Yazıları İslaminesil 0 1440 16 Eylül 2017 21:06
Veyl Olsun... Makale ve Köşe Yazıları Mihrinaz 3 1583 16 Eylül 2017 21:04