Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Aralık 2017, 21:42   Mesaj No:11

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:49
Mesaj: 2.988
Konular: 339
Beğenildi:1172
Beğendi:346
Takdirleri:7784
Takdir Et:
Standart

medineweb olarak tartışılmaz kuralımız şu : TEKFİR YASAKTIR.TEKFİRCİLİĞE HEVESLENEN BURDA BARINAMAZ/YAZAMAZ. bunun için geçmişimize bakın yüzlerce üye banlanmıştır.bu konuda taviz verilmemiştir verilemez.bunu kimsenin kara kaşına hasret olduğumuzdan, kimseyı aklama paklama anlamında değil,tekfirin ne korkunç sonuçlar doğuracağını biliyoruz.kimseyı aklama paklama anlamında değil.

ancak,
kurana veya bir kısmına hatta tek ayetine ters muhalif bir düşüncede olan KENDİ KENDİSİNİ TEKFİR ETMİŞTİR.biz ise estagfirullah olurmu öyle şey sayın hazret.sen kıble ehlisin kafir olamazsın.Allahu tealayı mahmudun kılığına sokacaksın yani türkçesi mahmudum Allahtır diyeceksin ve ben kıble ehlisin bu sözünü hoşgörüyorum diyeceğim öyle mi yapalım?

hz musanın turi sinada ulaşamadığı,Resulullahın miracda nail olamadığı rüyetullahı,senin şeyhin Allahu tealayı rüyasında 1000 defa görecek.“Raeytü Rabbi fil menamı elfe mera.” (aynı cümleyi birde Arapçasından tekrar ediyor ki havası olsun, Arapça bildiği anlaşılsın.) Bin defa uykuda gördüm.enam 103 te "...gözler O'nu göremez..." araf 143 te Dedi: “asla göremezsin beni...."ayetlerine taban tabana zıt bu hezeyenı hoş göreceğiz öyle mi yapalım?

cebbeli devam ediyor,
Dedi ki: Tuvalet taşı, “Ya Rabbi benim ne suçum vardı ki, beni tuvalet taşı kıldın. Mevla buyurdu ki, “Sus, altmış yaşını geçtiği halde sakalsız ölene mezar taşı yapsam daha mı iyi olur?” Tuvalet taşı, “tamam ya Rabbi.” Yani ben halime razıyım dedi.

Sakal Peygamber Efendimizin sünneti dir. Fakat farz vacip hükmünde değildir. Bu konuda Ulemanın ittifakı vardır.sakalını kutsamak sakalsızları aşağılamak için filim fırıldağa bak hele.kişi müşrik olabilir allaha iftira atabilir Allah kılığına girebilir ama sakalsız olamaz demek istiyor galiba.wc taşı ile Allahı konuşturmak.sübhanallah....

cebbeli son surat devam ediyor,
cima halinde Salih kimseleri düşünmesini güzel görmüşlerdir( Muhammed Salih , Beğiyyetü'l- Vacid , Sh . II).
buna ne denilir terbiyem musade etmiyor.islamda sadece domuz eti haram degildir domuzlaşmak da haramdır gerçeğini unutmayalım.

cübbeli bu kez ismail ağa karikatörlerinden birisine söyletiyor bakın hele ;
"Allah Cübbeli Hakkında Mahmud Efendiye Vahiy İndirdi...(!!)" cebbeli çıkıpda ne diyrosun lan sen demiyor.ismail ağanın mikrofonu kürsüsü hala bu müşriğin elinde malesef.

saymakla bitmiyor ki vertucek kardeşim....

bu adamın küfür şirk dolu konuşmalarını medyatik uğruna hezeyanlarını cemaatine dağıttığı kitapları incelediğimizde nerden tutsan elinde kalıyor.küfür şirk dolu cümleler espiriler tekfirler tehditler iftiralar aşağılamalar küçümsemeler.
var oğlu var....

ben itikad olarak kimseyı tekfir etmem.ama kendi kendisini tekfir edene de haşa demem diyemem.

Allah cümlemizi ıslah eylesin....
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla