Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Aralık 2017, 06:27   Mesaj No:14

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:49
Mesaj: 2.988
Konular: 339
Beğenildi:1172
Beğendi:346
Takdirleri:7784
Takdir Et:
Standart

dikkat ederseniz konuya verdiğim tüm cevaplar kaynaklı bizzat bu zatın eserlerinden görsel medyasından verildi...bu adamla şahsi husumetim adavetim yoktur.isyanımız dinimize vermiş olduğu insanların kafasını karıştırdığı "sui usve " babında her müslümanın en doğal tepkisidir.
قُلْ إِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي وَمَحْيَايَ وَمَمَاتِي لِلّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
ilahi ihtar ve parola gereği konuşmamız-yazışmamız-yaşantımız-ölümümüz-kızgınlığımız-tepkimiz -sevgimiz-buğzumuz Allah için olmak zorundadır.islamın savmu selattan ibaret olmadığını biliyoruz.5 vakit kılınan namazın farziyeti kadar özel sosyal ve siyasal yaşantımız Allah için olmalı aynen namaz gibi farzdır.

biri çıkıpda bana vahy indirildi,veya kuran ve sünnete taban tabana zıt küfür içeren bir pozisyonla çıkışlar yapması ve dahası bunun toplumu yönlendiren bir ulema olmasını göz önünde bulundurduğumuzda vereceği tahribata suskunluğumuz imanı götürür.

bu adamın ve bu cemaate mensup ileri gelenlerin yaptıkları yazdıkları konuştukları ve hepsi delil ile önünüze serdiğimde itiraz edebileceğiniz tutunabileceğiniz bir dal kalmadığından,hayır demedi yazmadı diyemiyeceğiniz bir tıkanma sözkonusudur.bu ağır küfür içeren cümleyı cübbeli demedi ama hocası dedi gibi bir çıkışınız özrünüzün kabahatinizden ötürü olduğunuzun farkındamısınız bilemiyorum.

sadece şu iki cümleye cevap vermeniz gerekirdi.
"Allah Cübbeli Hakkında Mahmud Efendiye Vahiy İndirdi...(!!)"

."Allah Ete kemiğe büründü Mahmut olarak göründü"

bu iki cümle sahibini kuranda sünnette 4 mezhebimiz hatta dışladığımız diğer tüm şia mutezil vahhabi alimleri dahil bir tek onay verebilecek bir müslüman var mı? bu iki cümle küfür değildir diyebilecek tek alim varmı yeryüzünde?

varsa söyle ?

yok ama ama kem küm ile başlayan cümleler kuranın şu ayetlerini hatırlatır;

Onlara: " Allah'ın indirdiği (kitabı)ne ve peygamber'e gelin" dendiği zaman:" Atalarımızı üzerinde bulduğumuz şey bize yeter" derler. Ataları bir şey bilmeyen ve doğru yolu da bulamayan kimseler olsa da mı?

Ve demiş olacaklardır ki: «Yarabbi! Muhakkak biz reislerimize ve büyüklerimize itaat ettik. Artık onlar da bizi doğru yoldan sapıttılar.»

.........."Rabbimiz! İşte bizi yoldan çıkaran bunlar; bu yüzden onlara iki kat ateş azabı çektir!" diyecek. (Allah): "Hepiniz iki kat azabı hak ettiniz, fakat bunun dahi farkında değilsiniz!" diye cevap verecek.

De ki: Göklerde ve yerde gaybı Allah'tan başka kimse bilmez.

son verilen ayet ap açık iken tasavufta gaybı bilirim hezeyanlarına ne demeli....


VE YİNE AÇTIĞINIZ KONUYU SİLMEDİK.SİLMEK YERİNE KONUYU KURAN SÜNNETE ARZ ETTİK Kİ İNSANLAR KONU HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLSUN KAFASI KARIŞMASIN DİYE.
BİR İNSANI KURTARMAK TÜM İNSANLIĞI KURTARMAK,BİR İNSANI ÖLDÜRMEK TÜM İNSANLIĞI ÖLDÜRMEK GİBİDİR.İNSANLARIN İMANI KÜFÜRLE ŞİRKLE YALAN YALNIŞ BİLGİLERLE ÖLMESİN DİYE ÇABALADIK....

ORTAYA BİR İDDİA ATARSANIZ ARKASINDA DURURSUNUZ.ARKASINDA DURAMIYACAĞINIZI PAYLAŞMAYINIZ...BENDEN SİZE İSLAM KARDEŞLİĞİ NASİHATI...

selam dua ile...
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla