Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Aralık 2017, 19:45   Mesaj No:4

nurşen35

Medineweb Emekdarı
nurşen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:nurşen35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38944
Üyelik T.: 09 Şubat 2014
Arkadaşları:61
Cinsiyet:Bayan
Mesaj: 9.476
Konular: 1144
Beğenildi:4415
Beğendi:3686
Takdirleri:14203
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

İsim:  gök.jpg
Görüntüleme: 40
Büyüklük:  41,9 KB (Kilobyte)














1 Numaralı Gökyüzünü Seçtiysen, Senin en belirgin özelliğin: cesur ve mücadeleci olman. İnanılmaz bir vizyona sahip, her daim radikal kararlar alabilen bir insansın. Fikirlerinden asla ödün vermez, inandığın yolda yürümeye devam edersin.

2 Numaralı Gökyüzünü Seçtiysen: Senin en belirgin özelliklerin, dürüst, sözünde duran ve güvenilir olman. Her zaman doğru olanın peşindesin. Yalanla da yalancı insanlarla da işin olmaz.

3 Numaralı Gökyüzünü Seçtiysen: Senin en belirgin özelliğin, azimli ve kararlı olman. Her zaman doğru bildiğin yolda emin adımlarla yürürsün. Hiçbir şey ve hiç kimse seni yolundan edemez.

4 Numaralaı Gökyüzünü Seçtiysen: Senin en belirgin özelliğin, uyumlu olman. Girdiğin her ortama rahatlıkla ayak uydurabilen, etrafındakiler tarafından çok sevilen bir insansın.

5 Numaralı Gökyüzünü Seçtiysen: Senin en belirgin özelliğin, güçlü ve mücadeleci olman. Kolay kolay boyun eğmeyen bir yapın var. Ayrıca doğru ve dürüst bir şekilde yaşamak senin için hayattaki en önemli şey.

6 Numaralı Gökyüzünü Seçtiysen: Senin en belirgin özelliğin, iyimser olman. Hayata her zaman iyi tarafından bakıyorsun, çünkü yaşamın sana verilmiş bir armağan olduğunun farkındasın.

Kaynak: Alıntı..
__________________
O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR
Alıntı ile Cevapla