Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Aralık 2017, 19:43   Mesaj No:32

vertyucek

Medineweb Üyesi
Durumu:vertyucek isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 26456
Üyelik T.: 07 Mart 2013
Arkadaşları:0
Konular: 89
Beğenildi:34
Beğendi:24
Takdirleri:196
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!

Alıntı:
meral Üyemizden Alıntı Mesajı göster
cevap :Allah, Kur'an'da yaşamın, ibadetlerin ve ölümün Allah'a adanmasını emredip hatırlatırken Fevzeddin Erol, cahil Abdülbaki ve ailesine adanmasını söylüyor:
"Ey Muhammed! De ki: “Şüphesiz benim namazım da, diğer ibadetlerim de, yaşamım da, ölümüm de âlemlerin Rabbi Allah içindir.†(En'am, 162)
Allah, ayeti kerimede peygamberine dahi sadece Allah'a kulluk edilmesini, Allah'a çağrılmasını, emrederken Fevzeddin Erol, Gavsa kölelik etmeye çağırıyor:
"De ki: “Ey cahiller! Siz bana Allah’tan başkasına ibadet etmemi mi emrediyorsunuz?†(Zümer, 64)

Fevzeddin Erol, Gavsın çocuklarını yargılamak bizim ne haddimize derken sahabe Hz. Ebubekir'e "Yanlış yaparsan seni kılıçlarımızla doğrulturuz" derken yine sıradan bir sahabe çıkıp koskoca Emira'l-Mü'minin olan Hz. Ömer'e bir kumaşın hakkını sorabilmiştir. Görüldüğü gibi Allah ve Resulü vicdan ve fikir hürriyetine sahip toplumu oluştururken Batıl Tasavvuf Dini, iradenin safdışı bırakıldığı, kula kulluğun esas alındığı, hanedanlığa dayalı, halkı sürü gören bir yapıya sahiptir.

delil olarak bu adamı gösterip durmaktan vazgeç.bu adamı gördüğümde psikiyatristi düşünmeye başlıyorum.biz bu adamı ve hezeyanlarını kabul etmiyoruz ki.o eskidendi yani salak aptal olduğum dönemde idi wertyucek bey!
“Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum” HAZRETİ ALİ RADIYALLAHU ANH’IN sözü.bu sözdeki kölelikle CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH’E kulluğun bir alakası olabilir mi?tabikide hayır.Bu kölelik başka şeydir kulluk başka şey işte MÜBAREĞİN (KADDESALLAHU SIRRAHUM) bahsettiği kölelikte bu köleliktir CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH’ÜN kulluğu ile bir alakası yoktur bunu böyle değerlendirmek gereklidir!

Ayrıca CÜBBELİ AHMET HOCAMIZ’I siz kabul etmiyor olabilirsiniz ama biz kabul ediyoruz.bu yüzden argüman olarak kullanmaya devam edeceğim.