Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ocak 2018, 04:49   Mesaj No:32

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:49
Mesaj: 2.988
Konular: 339
Beğenildi:1173
Beğendi:346
Takdirleri:7784
Takdir Et:
Standart

sevgi ile arzu karıştırılıyor çoğu kez. Arzular nefsi ilgilendirir. Nefsi ilgilendiren de her zaman doyumsuzluk iknasızlık ve nihayetinde vefasızlıkla sonuçlanır. Moda haline gelen "şıpsevdi " diye tabir edilen nefsin arzu sazanlığından ibarettir. Bir süre sonra şıp sevdiler şıp nefretler ile noktalanır.
güzel özel olduğunda güzelleşir. Özel olan daima güzeldir. Özelleştirilen sevgiler güzelliklere gebedir gittikçe pozitifliğe doğru sınır tanımazlar. Özel olmayan güzellikler için güzelliğin dört mevsiminden birisinde şansı vardır kalan 3 mevsim kardır buzdur fırtınadır ve kıştır. Oysaki özel olan güzelliklerde korkutucu ve itici bulunan kışlar asıl meyve veren mevsimlerdir.
güzellikleri arzuları sevgileri karıştıranlar toy gençliklerdir.2 avı kovalayan hiç birisini avlaması mümkün olmadığı gibi.. o toy gençlerin en vazgeçilmezleri biraz olgunlaştıkça en itici profile dönüşmesi kaçınılmazdır.
erkek olsun kadın olsun dindarı seç huzur ve güzellik orda barınır. Dindarlıktan uzak her güzellik robotimsi manzaradan ibarettir. Yaz yağmuru kadar ömrü olup dindiğinde cıyaklamalar başlayacaktır.
dindarlık sabırdır kanaattir yetinmektir vefadır iffettir hayadır ve en önemlisi fabrika(fıtrat) ayarlarıdır. fabrika ayarları bozulan aklınıza gelebilecek her şey yapaydır hormonludur görecelidir tatsız tuzsuzdur.
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla