05 Kasım 2008, 13:17
|
Mesaj No:44 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 Arkadaşları:8 Cinsiyet:Erkek Yaş:51 Mesaj :
3.108 Konular:
341 Beğenildi:1525 Beğendi:513 Takdirleri:12762 Takdir Et:
| Cvp: Haftanın Konuğu Abdulmelik Alıntı: Seher Yeli Üyemizden Alıntı
Alıntı: Abdulmelik Üyemizden Alıntı
en çok hangi soruda zorlandınız? ALİYİ UZAKLAŞTIRIN SORUNUM YOK | Onu siz uzaklaştıracaksınız | denedik... Alıntı: yasemin06 Üyemizden Alıntı
Abdülmelik hocam sitemizin bir büyüğü olarak bizlere öğütleriniz nelerdir?
| aldanmayınız,uyanık olunuz,iffetinizi şerefiniz biliniz,islamı hayatınıza kararlılıkla uygulayınız,her gün mutlaka ek bir şeyler öğreniniz,az uyuyunuz ,ibadetlerinize dikkat ediniz,aksamaya izin vermeyınız...bakış açınızı karamsar yapmayınız...olumlu bakışa,olumlu düşünmeye kendinizi alıştırınız.. Alıntı: _bülbül_ Üyemizden Alıntı
Hocam ben soru sormuyorum belki ilerde ben de aynı konumda olurum kimbilir.... Allah dünyevi uhrevi makamınızı ali kılsın selam ve dualarımla | Amin cümlemize..selam ve dua ile.. Alıntı: fazilet Üyemizden Alıntı
özel soru olarak algılamazsanız kendinizi kısaca tanıtırmısınız.....?
teşekkürler... | 1974 bitlis Adilcevaz doğumluyum.Din görevlisiyim.Muş Malazgirtte görev yapıyorum.1992 de göreve başladım.sosyal bilimler ve ilahiyat mezunuyum. Ailemin 9 çocuğundan 1.sıradayım..babam emekli din görevlisi..kardeşlerim memur,din görevlisi ve esnaf.. evli 5 çocuk babasıyım.(abdulmelik(Ağrı öğretmen lisesi 2),Nuray(ilköğretim 8),cihad mucahid(ilköğretim 6),Muhammed enes(ilköğretim4),Muhammed Abdussamed(bebek)...) bu kadar..
saygılar...
|
| |