Konu Başlıkları: Tekfircilerin Tekfir Listesi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Nisan 2018, 22:24   Mesaj No:15

Uyarıcı

Medineweb Acemi Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:Uyarıcı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 32986
Üyelik T.: 01 Kasım 2013
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 29
Konular: 0
Beğenildi:2
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart

FECR rumuzlu üyeniz buraya bir liste asmış ve bunu davatülhak sosyal paylaşım forumuna nispet etmiştir. Bu düpedüz müslümanlara atılmış bir iftiradır.

Bu listeyi asan kişi Davetülhak yöneticileri tarafından bizzat benim şahitliğim doğrultusunda forumdan ihraç edilmiştir.

Sözüm ona 100 küsür yıldır bu insanlara tevhidi anlattığını iddia eden mürci zihniyetin bugüne kadar kaç kişinin hidayet bulmasına vesile oldukları toplumun ortadaki içler acısı durumu bunu göstermektedir.

Allah'a Rasulullaha ve müslümanlara iftira atmaktan biran bile geri kalmayan bu mürci zihniyet görüyorumki bizede iftira atmaktan geri kalmamıştır. Biz bu gibi mürci inanca sahip kişileri Allah'a havale ediyor ve onlara iftira atmanın haram olduğunu hatırlatıyoruz.

Benim yazılarım siliniyor serzenişinize gelince. Biz hiç kimsenin ilmi bir yazısını silmiş değiliz şayet böyle bir şey yapmış olsaydık o halde forumda bizim inancımıza muhalif binlerce yazıyıda silmiş olurduk. Şayet biz bir yazıyı silmiş isek bunun mutlaka geçerli sebepleri olmuştur.

Davetülhak sosyal paylaşım forumu gerçek tevhidi anlatan bir forumdur. Yöneticileri müslümandır. Onun içindirki şirkin küfrün izhar edilmesine yada sorulan sorulara cevaplar vermek yerine münazara adabına uymayan başı buyruk bir şekilde batılın propagandasına müsade edilmez. İşte davetülhakı diğer dinci forumlardan ayıran temel özellik budur.
Alıntı ile Cevapla