Konu Başlıkları: Tekfircilerin Tekfir Listesi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Nisan 2018, 09:20   Mesaj No:19

Uyarıcı

Medineweb Acemi Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:Uyarıcı isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 32986
Üyelik T.: 01 Kasım 2013
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 29
Konular: 0
Beğenildi:2
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart

Abdülmelik bey davetülhakta hiçbirşey gözden kaçmaz velevki bu itikadi ilgilendiren önemli bir konu olsun. Tasvip ettiğimiz konuların yer aldığı yazılar olduğunda bunları destekleyici yazılar yazılır tasvip edilmeyen konular mutlaka tekzip edilir. Bu her forum yöneticisinin üzerine mutlaka vacip olan şeydir. Bu tekfir listesini davetülhak hazırlamış yayınlamış değildir yazı formatindede bu çok rahat bir şekilde anlaşılmaktadır. Evvelde dediğim gibi bu yazıyı yazan kişi forumdan uzaklaştırılmıştır ve biz bir kimseyi tekfir ettiğimizde bu kişi hakkında tekfirin şartlarının ve kaidelerinin tahakkuk etmeden tekfir etmediğimizide yine o sayfada belirtmişizdir.

Bu yazıyı alıp forum forum gezip işte tekfircilerin tekfir listesi deyip sonrada hakkadavet formunu karalayanlar mutlaka batıla hizmet ettiklerini bilmelidirler.

Bu usulün yani metodun bizim formatımız olmadığını bile bile bu işin propagandasını yapanların savunulacak bir taraflarının olduğunu düşünmüyorum.

Hakkımız gereği burada aleyhimizde üstelik hiç bir kanıt ve delile dayanmadan konuşanlara gerekli cevapları yazıp sizi Allah'a havale edeceğim.
Alıntı ile Cevapla