Konu Başlıkları: Tekfircilerin Tekfir Listesi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Nisan 2018, 10:37   Mesaj No:22

FECR

Kur'ân Kürsüsü

Medineweb Emekdarı
FECR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:FECR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 6340
Üyelik T.: 19 Ocak 2009
Arkadaşları:20
Cinsiyet:Erkek
Memleket:ANKARA
Yaş:56
Mesaj: 6.107
Konular: 546
Beğenildi:1003
Beğendi:221
Takdirleri:9161
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

Sayın "Uyarıcı" kardeşim
Alıntıladığım yazı /liste davetul hak sitesinde/sitenizde sanırım Haziran 2012 yılında bir üyeniz tarafından yazılmış ve formunuza asılmış olup başka sitelerde oradan alıntı yapılarak paylaşılmıştır. Sizin tekzip yazınız ise 8 Ekim 2012 yılına aittir. Yani 3 ay boyunca tekzip yayınlamamış olup (büyük ihtimalle) tepkiler yüzünden o yazıyı /tekzibi yayınlamışsınız. Bir yazıya 3 ay sonra tekzip etmeyip de yazının yazıldığı günlerde hemen tekzip yayınlasaydınız daha anlamlı ve güzel olurdu.
Medineweb sitesinde o liste yayınlansaydı, forum yöneticileri o listeyi siler ve üyeyi siteden uzaklaştırırdı. Çünkü forum kurallarına göre "Herhangi birisini veya Alim şahsiyetleri küfürle itham etmek, şirkle suçlamak yasaktır. İlkeler üzerinde tartışma yapılabilir ama topluma mal olmuş kişiler müslüman kişiler hakkında tekfir edici yazılar yazmak yasaktır. " Bu konuda forumda çok kişi ya süreli ya da süresiz banlanmıştır ve yazıları silinmiştir.
Benim o alıntıladığım yazının tarihi 26 Temmuz 2016 yılı
Benden önce başka siteler zaten yayınlamış ve internet ortamında dolaşmıştı. Forum yöneticileri o listeye anında müdahale etmiş olsaydı o yazının başka sitelerde yayınlanması ve yayılması imkansız olurdu. Yayınlanması ve yayılmasına biraz da siz yöneticiler sebep olmuşsunuz.
11 Haziran 2012 tarihinde İslam-tr.net sitesinde yayınlamış:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Şu anda o yazı sitenizde duruyor mu , durmuyor mu bilmiyorum. İnşaallah silinmiştir. Biz burada bu listeyi "ibreti alem ve tekfirciliğin uç noktası ve geldiği noktayı" ifade etmek için asmıştık. Selefi kardeşlerimiz içinde mutedil olan kardeşlerimiz olduğu gibi bu listeyi yayınlayan aşırı/uç noktada olan kardeşlerimiz olduğunu da biliriz. Onlar bizi her ne kadar tekfir etse de biz onları tekfir etmekten kaçınırız ve onların hidayet üzere olmalarını temenni ederiz ve içinde bulundukları zihniyetten kurtulmalarını isteriz. Müslümanın gayesi/amacı tekfir etmek değil , tebliğ etmek olması gerektiğine inanırız ve insanları Cehenneme yollama amacımız olmaz. Ama bu tekfirci zihniyet , karşısındaki kişiyi Cehenneme sokmak için kılı kırk yararak onda şirk alametleri bulmak için sebepler aramaya çalışıyor.
Allah Teala'nın "En güzel şekilde onlarla mücadele et" açık emrine rağmen , bunlar ise, insanları "En kısa yoldan tekfir et" şekline getirmişler. Allah onları bu hastalıktan kurtarsın
__________________
Selam Hidayete Tabi Olanlara
Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir
(Müslim)
Alıntı ile Cevapla