Konu Başlıkları: Forum Üzerine /medineweb
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08Haziran 2018, 13:05   Mesaj No:4

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.400
Konular: 1269
Beğenildi:11845
Beğendi:8989
Takdirleri:26241
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
salih Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Gerçekten ama gerçekten kararlı disiplinli ve aile sitesidir Medineweb. Ailecek çok kolay ve gönül rahatlığı ile buradan istifade edilebilir. Eşim iki kızım gelinim burada ilahiyat mezunu oldular.Allah kurandan üstlenenden emek verenlerden yöneticilerden hepsinden bir bir razı olsun.
bir şey daha dikkatimi çekti.bu site reklamlar yayınlamıyor. Herhangi bir geliri gözükmüyor. Kim karşılıyor bunu? vakıf mıdır gelirleri var mı dır muamma.biz üyeler olarak gönüllü el atabiliriz.hem 5-10-50-100 lra bağışlamakla bir şey kaybetmeyız.binlercce üye el atsa ortaya muazzam imkanlar çıkacaktır.çocuklarımın üniversite çalışmaları için binlerce lira harcanması gerekirdi.burda bedavasına mezun oldular.
içimizin rahat etmesi için maddi katkıda bulunmak isterim.60 bin üyesi var gözüküyor.her bir üye 5 lira bağışlarsa 300 bin lira eder.s,te nice nicelerine hizmet etmiş olur.sayın yazarımız konuyu açmış ve öncülük de ederse çok minnettar kalırız.ola ki yöneticiler utanır sıkılır dile getirmez.
Ne dersiniz sayın ömerin babası hocam?
Ailecek medineweb okulundan istifade etmişsiniz..Ne güzel..Bu halisane öneriniz için medineweb adına teşekkür ediyorum...Medineweb'i diğer dini sitelerden ayıran en büyük özelliği, google reklamlarına yer vermemesi.
Bu da bulunduğumuz siteyi güvenli ve huzurlu kılıyor.
Tam bir ilim yuvası olması ve bu niyette olanlara kapılarının açık olması, prensipleriyle,Dünden bugüne emek veren emektarlarıyla, üyeleriyle güven perçinleyen bir site..


Medineweb 11 yıldır nasıl işliyorsa o şekilde devam ediyor. Daha öncede sizler gibi halis niyetli üyelerimiz , böyle öneri ve temennilerde bulundular.
Hiçbir üyemizden böyle bir talebimiz olamaz. Kimseye de bu anlamda elini taşın altına koyması gerekiyormuş hissini vermek istemeyiz...
Medineweb sitesi ve yöneticisi bu konuda nettir...

Sizlerden böyle güzel dönüşler almak... forum dostlarının bizlerle beraberliği... yaptığınız paylaşımlar... en büyük katkıdır.
Bizim daha çoook işimiz var...Desteklerinizi ve dualarınızı eksik etmeyin..İşte o zaman maksat hasıl olmuş demektir..

Niyetlerimiz ve akibetlerimiz hayr olsun...Allah razı olsun..Ecrini versin..fi emanillah..
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla