Konu Başlıkları: Tesettür Diyor ki:
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Eylül 2018, 09:39   Mesaj No:16

Esadullah

Medineweb Sadık Üyesi
Esadullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esadullah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15316
Üyelik T.: 18 Aralık 2011
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Kayıp bir Kentten
Yaş:44
Mesaj: 734
Konular: 143
Beğenildi:280
Beğendi:94
Takdirleri:3260
Takdir Et:
Standart

Lise zamanlarımdı Ankarada opera civarını bilenler vardır. Arkadaşlarımla ordan geçtiğimiz bir anda bir grup Üniversiteli abla belirdi sloganlar atarak başörtüsü serbestliği daha açık ifade ile Özgürlüğü için. O kadar içlenmiştimki kendimi aralarında Tekbir diye bağırıp Allahuekber demelerinde kaybolmuştum adeta. O insanlar okadar samimi ve bir o kadarda muzdariptiler ki her haykırışları adeta dua niteliğindr ve arşı titretircesineydi. Çile çektiler, zahmetlere katlandılar bir çoğu okuyamadı, herkesin kimliğinde müslüman yazan bit ülkede Peruk fetvaları peydahlandı. Zorla örtüleri açtırıldı vs

Bir gün bir programda bir üniversite öğrencisi kalktı "benim başımdaki örtüyü kaldırdınız ama ya beynimdekini nasıl kaldıracksınız"dedi. İşte tesettürün ne olduğunu idrak ettiğim an.

Yüreğini, düşüncesini, Kalbini örtemeyen kadınların işi değildi bu Dava Kadınlarının işiydi ve onlar bunu başardı çilesini çekyiler tabiri caiz ise bedelini ödediler ve şimdi ÖZGÜRLER...

Peki neden bu hale geldik biz ?
Uzun zamandır İslam ve Din adına Ilımlaştırma Sadeleştirme atakları yapılmakta sözde modernize adı altında değerlere yaralar açılmakta ve tuz üstüne tuz basılmakta.
Kapalıyım işte
Sadece başın kapanması kafi
Tunik var pantolda tamamlıyor
Kadına dinimiz önem verir
Kadın Kadın Kadın...

Bakın Kadınlar bir toplumun temel taşlarıdır. Evlatlar yetiştirir Aileleri şekillendirirler Kadınları ele geçirirseniz toplumun değerlerini değiştirmeniz daha kolay olur. İslamın kadına verdiği önemi öne sürüp fazlası ile süsleyerek Kadın Erkek eşitliği altında bunu yerlere sererseniz elbette bu görüntü kaçınılmaz olur.

Aileler bırakın dini örf adetleri bile unutmuş amaan cı olmuş Ebeveynler çocuklarına laf geçiremez hatta onlardan öğüt alır olmuş.

İşte bu kıvama gelmiş bir toplumda helede Dinlerini kullanarak her türlü oyunu oynayabilirsiniz. Çünki amaca ulaşılmıştır.

Ama üzülmeye gerek yok Allah c.c. size bolluk verir ferahlık verir siz ondan yüz çevirir Dinden uzaklaşır diğer kavimlere banzerseniz O da c.c. teşbihte hata olmaz şevkat tokatlarını indirir. Ne olduğunuzu anlamanız için yerde ve gökteki askerleri ile...

Allah c.c. bizleri semavi ve arzi felaketlerden muhafaza etsin bizlete İttihat nasip etsin amin ya Mucib...
Alıntı ile Cevapla