Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Kasım 2018, 19:34   Mesaj No:3

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Mihrinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.403
Konular: 1269
Beğenildi:11857
Beğendi:8991
Takdirleri:26311
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

Aleyküm selam...Sizin gibi saygın kıymetli emektarlarımızın bu sözlerini doğru gemide ve doğru yolda devam ettiğimizin göstergesi sayıyorum izninizle.)

Paylaşımlara bakınca şunu demeden geçemiyor insan; "Amma etrafını kuşatmışlar, dört koldan, ilmiyle hiçte geri kalmamış , üslubu ve tavrıylada iyi ders vermiş" dedirtiyor. İlmin konuştuğu her münazara ders niteliğinde... Boş ve kof lakırtılar değil yani...Herbiri araştırmaya dayanan, delilleriyle ortaya konulmuş argümanlar...Bizler içinde istifade edilesi kıymetli bir arşiv demek bu... Katkı sağlayan herkes baştacıdır .)

Konu içerisindeki münazaralarınızı okumak başka bir ufuk adeta...O dönem içerisinde belki savunma içgüdüsüyle yada saldırı (fikri bazda), karşısındaki ikna etme güdüsüyle hareket edilmiş olabilir..Ama bugün, aradan geçen zamanıda göz önüne alırsak; delilleriyle kaynaklarıyla sunduğunuz ve diğer hocalarımızın katkı sağladığı o münazaralar bugünün ve yarının İlmî arşivi...Bugünden okuyunca daha bir anlamlı ve anlaşılır.... keyifli .))

Bu ilim deryasının emektarlarındansınız... Allah ecrini versin...İçten dularınıza bilmukabele de bulunuyoruz...Hayırlı forumlar diliyorum. .Konularınızı güncelleyerek bugünle buluşturarak hizmetimize devam inşallah..

Selametle kalın..Fi emanillah...
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla