Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Aralık 2018, 20:23   Mesaj No:20

Hâdimul İslam

Medineweb Baş Editörü
Hâdimul İslam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Hâdimul İslam isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Cinsiyet:
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:45
Mesaj : 13.239
Konular: 1454
Beğenildi:13454
Beğendi:9742
Takdirleri:31416
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
makbergülü Üyemizden Alıntı Mesajı göster
limonu buzlukta birkaç saat dondurup rendeliyoruz,üzerine 4/5 kaşık şeker koyup iyice karıştırıyoruz,dolapta biraz bekletip üzerine 6/7 su b.su döküyoruz .iyice karıştırıp dolabta soğutup,ince bir süzgeçten geçirip sürahiye döküyoruz ,sonra da afiyetle içiyoruz.tamamen doğal oğluşumun deyişiyle aynı uludağ limonata oluyor.iftar için tavsiye ederim hem pratik hemde sağlıklı

Aynı usulle portakal suyu hazırlayablirsiniz;

kıştan buzluğa portakal atın..
Bir portakalla mis gibi portakal suyunuz olsun..
İçine atacağınız limon tuzu rengini şahane yapacaktır. Yaza çok var elbette, ama portakal için kıştan hazırlık yapmanız gerekiyorewet000
__________________




İnsanı BEDENEN ameliyat için BAYILTMAK gerekir.

RUHEN ameliyat etmek içinse AYILTMAK...


Alıntı ile Cevapla