Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Aralık 2018, 20:23   Mesaj No:20

Hâdimul İslam

Medineweb Baş Editörü
Hâdimul İslam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Hâdimul İslam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Cinsiyet:
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:45
Mesaj : 13.041
Konular: 1412
Beğenildi:13259
Beğendi:9645
Takdirleri:31079
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
makbergülü Üyemizden Alıntı Mesajı göster
limonu buzlukta birkaç saat dondurup rendeliyoruz,üzerine 4/5 kaşık şeker koyup iyice karıştırıyoruz,dolapta biraz bekletip üzerine 6/7 su b.su döküyoruz .iyice karıştırıp dolabta soğutup,ince bir süzgeçten geçirip sürahiye döküyoruz ,sonra da afiyetle içiyoruz.tamamen doğal oğluşumun deyişiyle aynı uludağ limonata oluyor.iftar için tavsiye ederim hem pratik hemde sağlıklı

Aynı usulle portakal suyu hazırlayablirsiniz;

kıştan buzluğa portakal atın..
Bir portakalla mis gibi portakal suyunuz olsun..
İçine atacağınız limon tuzu rengini şahane yapacaktır. Yaza çok var elbette, ama portakal için kıştan hazırlık yapmanız gerekiyorewet000
Alıntı ile Cevapla