Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Aralık 2018, 19:43   Mesaj No:4

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.400
Konular: 1269
Beğenildi:11845
Beğendi:8989
Takdirleri:26241
Takdir Et:
Standart

4 bardak su koydum editim dediğin gibi...

Ayva tatlısı püf noktaları;

[emoji419] Tencereye koyduğunuz malzemeleri kaynamaya başladıktan sonra kısık ateşte ağzı kapalı 20 dakika pişirin

[emoji419] Sonrasında ağzını açın ve orta ateşte pişirmeye devam edin.

[emoji419] Acele etmeyin 40 veya 50 dk sonra karamelize olmaya ve ayva çekirdekleri rengini vermeye başlayacak.. Sonrasında ister fırınları ister bu şekilde tüketin.

Nefis bir ayva tatlınız olacaktır.

Allah alabilme, yapabilme ve yiyebilme gücü versin..

Afiyet olsun medineweb...

__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla