Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ocak 2019, 15:15   Mesaj No:6

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.403
Konular: 1269
Beğenildi:11857
Beğendi:8991
Takdirleri:26311
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
OBiRMücahid Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Gerekli bilgiler Kuran ve Sünnetle verilmiştir. Suskunluk kabul etmekdir Neûzübillah. Böyle uyarılar yapılması şarttır bunları yaparak kardeşleri uyarmak gerekir. Site şartıları onun bunun şartını korurken onları savunup da imanını tehlikeye atmamaya dikkat etmek lazım.
Böyle bir forumda bunlar paylaşılmayacaksa zaman kaybından başka birşey değildir.
Ölçümüz referansımız her zaman Kurandır, sünnettir biiznillah... tavrımız, duruşumuz Muhammedî davranış şeklidir. İlkemiz inancımız da bu yöndedir..

Suskunluğunu Yemen, Çin zulmünden yolsuzlardan, hırsızlardan, yana kullanıp, onlara 5000 Yasin gönderip, h.3 ve 4.yy. dan beri tartışılagelen konular üzerinden kinini din kardeşine kusmak tebliğ değildir...Karalama dır..Kulunu en iyi bilen Allah'tır..

O yüzden görüşünden fikrinden ötürü kimse kimseyi tekfir edemez..Savunacak olan savunur, fikrini söyler. Bu kimseyi taraf yapmaz. BIrak'ın şu ayrışmacı kindar sosyal medya ağzı söylemleri artık..

SiteMiz kimsenin savunuculuğunu da karalamasını da yapmaz..Mealcilik, tarihselcilik, gelenekçilik hepsinin eleştirilecek, çok yönü var.. Kimse bunları savunmuyor zaten.. Ama müslüman olan bunu okumasın, dinlemesin okuyan zalimdir.şunu okusun, şunu izlesin, deyip tek doğru olarak kendinizi adres gösterir, tekfir dilini seçerseniz elbette müdahale ederiz...

Zaman kaybımı dediniz...Bizcede öyle...Hiç engel olmayalım...
Selametle...
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla