Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Şubat 2019, 07:43   Mesaj No:10

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Mihrinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.398
Konular: 1269
Beğenildi:11841
Beğendi:8986
Takdirleri:26241
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
Filistin Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Büyüklük için Estağfurullah sadece eskiyim.
Geçmişte Medine web bir ekol/Okul desen yeridir. Çok hareketli idi. İlmi çalışmalar kaliteli abiler ablalar bir bir yok oldu. Abdülhamid abi vardı Muhteşem çalışmaları vardı Allah rahmet eylesin. Yitik Sevda vardı Alim oğlu vardı İslamoğlu soyadlı iki abla vardı. Bedia Hoca vardı. Baş editör kamer hoca vardı zamanlarda kendi tabiri ile deli ferdi diye bir Baş editör vardı beni iki kez banlamıştıyeni üyelik alıp geldiğimde itiraz etmiştim gelsem sülaleni banlarım demişti ali vardı keçe kürde fazilet hoca vardı Kürt mücahide vardı. Sevginin bedeli vardı ihsan eliaçık edip yüksel sibel erslan haluk gümüştabak kimler yoktu ki.o dönemde forumda Kürt istilası vardı desek yeridir.o kadar kaliteli sohbetler araştırmalar analizler tartışmalar oluyordu ki kopamıyorduk buradan. Bu tartışmalar günlerce sürerdi sonunda Abdülmelik hoca gelip katliam yapardı kaç tane nikimi banladı unuttum) bu nikim suya sabuna dokunmayan sessiz bir öğrenci olduğundan kurtuldu

Medine web muhtarı ecrin vardı. Tanıdığım en acımasız yönetici idi Esmanur abla vardı başeditör çok ağır bir hanım efendi idi.

Yeni üyelere tavsiyem forumun geçmişini bir araştırsınlar neler var neler.facebook Medine webin eline su dökemezdi o demlerde.şu sıralar çok sessizleşti.

Özledim eski Medine web üyelerini.neredeler acaba?
Allah ölenlere rahmet eylesin.Kalanların yollarını açık eylesin. Yoğun bir düşünce akımının yaşandığı, kalemi kuvvetli muhterem insanlarla birlikte olmuşsunuz. Herbirinin sosyal medyanın farklı alanlarında kendilerine yer buldukları muhakkak...Bu meydanlardan Takipçilerinin en yoğun olduğu alanlara geçiş yapıldı..Face twitter instagram dan sonra forum zor geliyor insanlara. Bütün kalabalık o bölgelerde.
Anlamam diyen de, ne işim olur oralarda diyen de kelamını bu alanlar üzerinden anlatıyorlar artık. Yapacak bişey yok...

Forum geçmişi zengin fikir münazaralarına sahip...Sessizde olsa forum saklnliği sükunetini seviyoruz...Diğer alanlarda ağzı olan konuşuyor..Kuralı olmayan, boş dolu herşeyi savur, söv alanları..
Asıl medinewebliler bütün bunlara rağmen yanımızda olanlar
Bizimle beraber olduğunuz için

Çözümü öğrencilikte bulmuşsunuz şahane .) Medinewebde Öğrenciyseniz dokunulmazsınız Öğrenci adamın öyle akımlar düşünceler fikirlerle işi olmaz .) Gelir sakin sakin özetini çalışır gider)) Medinewebde uzun ömürlü olur.))

Allah evladınızı size ve İslama bağışlasın.Salih evlat eylesin..Görevde muvaffakiyet nasibeylesin...

Medinewebin olmazsa olmaz kalasik soruları elbette var. Haricinde Sizi bunaltacak sorular sormak değil hasbihal etmektir maksadımız..Heleki forum şanlı döneminin derin sayfalarından banlana çıka gelmişsiniz, yormayız sizi=)) Ama o dönemleride sizden dinlemekten büyük mutluluk duyarız..Nerdeler acaba dedikleriniz belki misafir olarak bakıyorlardır, Arada da olsa girip kim var kim yok haber alıyorlardır. Yani medinewebden kopulmuyor orası muhakkak..

Hayırlı forumlar....
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~