Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Şubat 2019, 15:59   Mesaj No:27

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:49
Mesaj: 2.988
Konular: 339
Beğenildi:1173
Beğendi:346
Takdirleri:7784
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
Filistin Üyemizden Alıntı Mesajı göster
-DİB çok katı kuralları olan tahammülleri zorlayan bir kurum. Misalen bir soruşturma/şüphe/yargılanma ile karşılaştınız. MEB ve diğer kurumlarda yargısal mahkumiyet kesinleşmedikçe görevinize devam edersinizdir.DİB'da anında ihraç edilirsiniz. İster masum olun ister suçlu olun fark etmez. Görmez hoca döneminde DİB tarihinde ilk kez şaha kalkmıştı. Yeni başkan ile umutlarımıza limon! bazı durumlar var burada yazmak istemiyorum..
Hocam bu çok ciddi bir itham. Diyanetin diğer kurumlardan farkı yok hukuk kanun anlamında. Ancak bu kurum tüm kamu kurumlarına ve tüm vatandaşlara örnek teşkil eden bir kurum olduğundan şaibe kabul etmez. Diyanet personeli diyanetin profilini temsil eden, tek bir personelin hatası tüm kurumu yıpratacak boyutta olduğundan hassas olmak esastır. Diyanet şaibeli personeli içinde barındırmaz. Zaten din görevlilerini bağlayan kanunlar mevcuttur. Din görevlisi özel olsun sosyal olsunsiyasi olsun görev olsun yaşantısı ile dine kanunlara örfe geleneğe cemaate aykırı davranamaz. Düşünün küpeli şortlu sarhoş bir imam. Veya tesettürsüz iffetsiz sorumsuz hafif meşrep bir kuran kursu bayan hocası... diyanet kabul etse bile bu şahısa görev yaptırılır mı? Kısacası diyanet personeli ile birlikte bembeyaz bir sayfadır. LEKE KALDIRMAZ.BEĞENMEYEN GÖREV ALMAZ.


Alıntı:
Filistin Üyemizden Alıntı Mesajı göster
--DİB'da KKÖ iseniz gençlik yok. Ya 0-6 yaş grubunu alırsınız yada teyzeleri. Her iki grup da çok sıkıcı ve verim olmuyor. Kendinizi yetiştirmiş ve hafızsanız süper bir meyve almaya müsaitsinizdir. Vaize iseniz müftü yardımcısı iseniz ha keza. Teyzeleri sevmeye bir şeyler katmaya çalıştım olmuyor ya olmuyorrr. almıyor kafası almak istemiyor. Amaçları evden uzaklaşmaktır. Altı ay uğraştığım doğru düzgün bir namazı /abdesti /Fatiha'yı öğretemediklerim oldu. Belki de eksikliğim bilemiyorum.
6 ay da papağana hafızlık yaptırıyorlar hocam. El insaf. Bence kendinizi sorgulayın .)

Alıntı:
Filistin Üyemizden Alıntı Mesajı göster
---MEB hem asıl mesleğim hem de en sevdiğim meslek. Dersinize girip çıkarsınız. Özel alanınıza/düşüncenize/yaşantınıza müdahale yok. İşinizi doğru yapın yeter. Sınıf öğretmeni iken bırakmıştım. Şimdi liselerde hem de ilahiyat diploması ile çok süper bir durum. Geleceğin imamları vaizleri müftüleri sizin öğrenciniz. Siz olsanız 0-6 yaş grubu ya da teyzeleri mi tercih edersiniz?
-Gençler pırlantalarımızdır. Suçlu gençlik yoktur. Suçlu aileler/öğretmenler vardır. Gençlik maneviyata aç gençlik susuz gençlik perişan. Biraz ilgilenirseniz soru makinasına dönüşüyorlar. kurslara gelen Teyzelere benzemiyorlar umut saçıyorlar.
tercihinize saygı duyarız. Kısmen de katılıyorum.ewet000
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.