Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Şubat 2019, 23:14   Mesaj No:28

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Mihrinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.403
Konular: 1269
Beğenildi:11856
Beğendi:8990
Takdirleri:26311
Takdir Et:
Standart

Hocam diyanet hak hukuk konuları başta olmak üzere, çalışanları dahil tüm şaibelerden uzak, güven telkin eden bir kurum olmak zorunda. Adı torpil, adam kayırma konularıyla sıkça anılsada; din görevlileri alımında ciddi sınav ve mülakat aşamalarından geçirdiği aşikâr...İçerde neler oluyor bilmiyoruz.))

Filistin hocam, teyzelerin Gelinden, emekli beyden kaçtığı belli de işte iki harf öğrensinler diye diye beyni çatlıyor insanın. Bazen onların kafasındaki bilgiye de seviyeye de ulaşamıyorsun. Teyze 5 yıl üst üste gelmiş her sene namazın farzını sünnetini vaciplerini soruyor. Her yıl orucu neler bozarı soruyor.)))Hocayı sınıyor yok sen öyle diyon ama şunu unuttun
Geçen yıl orucu bozan şeyler bu senede bozuyor teyze diyemiyorsun.)) 5 yıldır geliyorum diyor kadrolu.))

Öğrenme konusunda acaip bir hırsları da var. Ben şimdiden okuduğumu,ezberlediğimi unutuyorum. 60-70-80 yaşındaki teyze napsın bu güne kadar yanlış ezberlediği süpaneke, elamdurillayirabbulalemini ve rükuda söylediği sıpa sıpa sıpa'yı (subhane Rabbiyel ala'nın dönüşüm serüveni ne yazıkki) Rükuyu ve secdeyi düzelttiğine değmez mi diyorsun?

Aslında 0-6 yaşın ters dönmüş versiyonu onlar. .. Çocuk gurubunda nasıl sabır gerekiyorsa aynısı işte..Yaşlılık evresi çocukluk evresi...Çocuklarla ilgilenebilen onların seviyesine inebilen bir yapınız varsa yaşlı kitleylede çok rahat yol alırsınız. Yoksa gençliğiniz, kanınız, yaşam sevinciniz çekilir adeta.))

Sabırla yapılan her iş güzel Filistin hocam. Meyvesinide iyi kötü çürük sağlam genç yaşlı hepsinde veriyor. Allah herkesin tercihlerine göre yolunu açık eylesin... Sabır ve gayret nasibeylesin..

Sağolun samimi cevaplarınız için.
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~