Konu Başlıkları: HAYIR Çarşısı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Mart 2019, 13:21   Mesaj No:5

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.364
Konular: 1263
Beğenildi:11774
Beğendi:8955
Takdirleri:26191
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

Amin ecmain..Allah hepinizden razı olsun. Bu güzel temenni ve iltifatlarınıza herbirimizi layık eylesin Rabbim. Sizlerin desteği doğru bir işe kolları sıvadığımızın göstergesidir..Bir değil BİRİZ

Niyetimizi doğru kurduktan sonra getirisi götürüsü sonunu hesap etmedik. Medineweb üyeleri sayesinde bizimde elimiz birilerine değer belki.

Bu güzel temenni ve dualar hepimiz için geçerli. Dünyayı kurtramayız belki ama bir yetimin, bir annenin, bir öğrencinin dünyasında, duasında yerimiz olur. Bir yerden harekete geçmemiz lazım.
Ne güzel ifade ettniz hocam biz bir tohum saçalım toprağa, biter bitmez, hedefe varır varmaz işlerin sonu Allah'a aittir...

Biz bir iyiliğe niyet ettik, ilk adımı attık..Şeytan her yerden musallat...Sizden ricam. Harekete geçmek için beklemeyin. "Ne güzel bir proje ne var ki Göndeririz tabi" diye düşünüyoruz lakin şeytan sürekli iş başında. Ne yapıp yapıyor tembellik, türlü meşakkatleri, hatta başınıza gelecek türlü olaylardan bile nemalanmaya çalışıyor. "Şimdi bunu düşünmenin zamanı mı?" fısıltılarıyla yapacağınız iyiliği gözünüzde büyütmenize ve hep ertelemenize sebebiyet veriyor.

Kargo, iletişim, postalama gözünüzde büyümesin. Face instagram kullanıcıları oralardan para ile alışverişler yapıp, tanımadıkları insanlara rahatlıkla hesap numaraları, tel noverebiliyorlarken böylesi bir hayır işinde lütfen bunları dert etmeyin. Şeytanın fısıltılarına kulak asmasın. Bu duyguyu aştığımızda erdemliler ordusu kurmamızın önünde hiç bir engel yok..

Biiznillah...
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla