Konu Başlıkları: HAYIR Çarşısı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mart 2019, 22:36   Mesaj No:29

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.398
Konular: 1269
Beğenildi:11844
Beğendi:8986
Takdirleri:26241
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

📌Sevgili öncü arkadaşlarım, baştan da belirttiğim gibi şartları, kuralları gidişata göre belirleyip, ona göre yön veriyoruz.
İlk tecrübeme dayanarak şunu söyleyeyim;

📌Kolinin üzerine mutlaka "MEDİNEWEB HAYIR ÇARŞISI GÖNÜLLÜLERİ ve [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] hizmetidir diye ekleme yapın.
Çünkü;
📌Kapıya gelen kuryeyle küçük bir sorun yaşadım. Paketiniz karşı ödemeli olacak ancak öyle alıyoruz dedi.İhtiyaç sahibi nasıl bunu yaparım, merkeze getiririm deyince; kutunun üzerine baktı ve Yardım kolisi olunca aşağı yukarı belirlediği fiyat üzerinden indirim yaptı. Site ismiylende pek ilgilendi..Neydi ne oldu bende anlamadım ama; kapıdan kurye ile ürün aldırmayı tam netleştirip, öğrenip sizlerle paylaşıcam...

📌Bölgesel olarak yada şirket olarak mı böyle bir sorun yaşadım yoksa kargo şirketleri bu şekilde mi çalışıyor bakalım öğrenelim. Sizide zorda bırkamayalım. Kutuyu kucaklayıp götürün en yakın kargoya...En sağlamı bu.
📌Tecrübesi olan bizimle paylaşırsa, öneride bulunursa iyi olur..
📌Birde lütfen iyilik yapmaya niyet ettiğinizde biran önce harekete geçin. Şeytan türlü bahaneler, gevşeklikler, engellemelerle sürekli iş başında...Euzu besmeleyle başladığımız bu Hayır işinde, çomak sokmasa şaşırırdık.) Ama şeytanın hilelerini, yöntemlerini biliyoruz, nerelerden nasıl sokulacağını da neler fısıldayacağınıda biliyoruz. o ne kadar ısrarcıysa bizde karşısında durmakta ısrarcı olalım..

Israr ve gayretle yolumuza bakalım inşallah...

__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla