Konu Başlıkları: "Kayısi Reçeli"
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28Haziran 2019, 21:40   Mesaj No:2

su damlası

Medineweb EDİTÖRÜ
su damlası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: su damlası isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 13055
Üyelik T.: 18 Aralık 2010
Arkadaşları:18
Cinsiyet:-
Memleket:sivas
Mesaj : 11.213
Konular: 708
Beğenildi:9036
Beğendi:10821
Takdirleri:31256
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

Not : Reçellerde, reçelleri pişirirken ya da pişmiş reçelleri tabağa alırken mutlaka ama mutlaka tahta kaşık kullanın.

Birde benim notum var sadece kayısı reçelinde uyguladıgim bir püf nokta 😊
Reçelimiz piştikten sonra bir tane aspirini ezip ilave ediyorum ..küflenme barlanma olmaz ..
Sizlerde deneyin ..

Afiyet olsun...
Eklenen Resim Ön İzlemesi
 
__________________

"Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα...
Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα...
Â'râftα.....
Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..."
Alıntı ile Cevapla