WhatsApppitis❌ Bir dönem çok başım agrımıştı. Geçici olarak uygulamayi kaldirdim, Akrabaları küsturme pahasına gruplardan çıktım, sağlığıma kavuştum. )))
Hikikomori fenomeni:❗❌ Hikiko mikiko herhalde telefonda vakit geçirmek için evden çikmamayi kastediyor. yok bende yok)
Ego sörfü:❌ (Bunu da yeni duydum bayaa kendini arayan varmış.))bulurlar inşallah )
Google stalker ❌ (Yakinimdakiler nerde ne yaptı ne yedi içti ne paylaştı,kaç begeni aldı takibi herhalde bu da.)
Crackberry❌ (yok. Eposta bildirimlerini bile toplu halde bakmadan siliyorum. Kacirdigiminda ehemmiyeti yok.)Girince bakarim))
Siberhondrik✔❗(Bu var işte

Karşı konulamaz şekilde illa google hocama sormam gerekiyor, önce ordan teşhis koyup sonra dr a.))Dr.larda hiç sevmiyor bu hastaları.)
Fomo hastalığı❌ Yok. Hangi birini takip edeyim.
Nomofobi ❌ Nerde olduğunu unuturum. Yanıma almadigim zaman çoktur.
Selfitis❌ Nefret etme seviyem üst derecedir.)) Güzel foto çekerim ama.))
Plagomani ❌ Bittiyse bitti. Yapacak bişey yok.Korkmaya gerek yok.))
Çok şükür dijital hastası değilim 😁
Yada iyilestim diyelim.)) İlla kendi hesabiniza paylasim yapmak degil, sosyal medyada yönetici olunca da (gurup,sayfa) bunları yaşamak olası. Hiç birşey saglıgınizdan, zamaninızdan önemli degil. Bunların hepsi sağlık ve zaman hırsızı. Her gun hergün ayni seyleri daha hızlı paylasmak,aktarmak, takip etmek zorundasınız. Unutulmayacaksın. Illa begeneceksin,takip edeceksin. Tanimadigin kisilerle arkadaş olup kahrini çekeceksin, ayıklayacaksin, ugraşacaksin. içinizdeki yorgunluk ve bittim sendromu dişariya bıkkınlık olarak yansıyor. Sonrasinda çok gergin sinirli stresli agresif bir birey olup çikiyorsun. Baktım bendende yavaş yavaş çalmaya başladı azalttim, bilinçli kullanmaya başladım. Çok şükür uzun zamandır iyiyim
Teşhis koyuyoruz sizde durumlar nice??