Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Kasım 2019, 19:18   Mesaj No:10

Filistin

Medineweb Aktif Üyesi
Filistin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Filistin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 680
Üyelik T.: 25 Aralık 2007
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Memleket:Bedlis
Yaş:43
Mesaj: 214
Konular: 19
Beğenildi:273
Beğendi:500
Takdirleri:2691
Takdir Et:
Standart

Sevgili Baş Editör Hocam!
seni burada ve forumun tepesinde görmek çok güzel. Neredeyse forumun ilk üyelerindenim. dile kolay 2007-2019 =>>> 12 sene.Hani AK parti kurucu üyeleri gibi üye olduğum zamanlar toy genç deli dolu yıllarım idi. İslam'ı namaz oruç ve tesettürden ibaret sananlardan...burada ön lisans ilahiyatla olduk. ilitamlı olduk. Mezun sevincini yaşadık. Kopmadık kopamadık ruhumuz dünyadan kopmadıkça buradayız gibi gözüküyor.
forumun ilk yılları burası twiter face gibi sitelerden çok çok öndeydi. Çok çetin çatışmalar kavgalar dersler sohbetler müptelası idik. Güçlü kalemlerin değerli hocaların ders analizlerini zevkle izlerdik.
ilk yıllarda günlük onlarca üstü çiziklerimiz oluyordu. Medine web hapishanesi tıklım tıklım idi bendenizin hala hapiste olan kaç nikim var bilemiyorum))
uzun zaman Abdülmelik hoca bizzat yönetti. Sonra Merve demir muhtar oldu. Alim oğlu hoca, Fecr hoca, Mevlut hoca,Kamer hoca, ferdi hoca, esma hoca derken bayrağı sana devrettiler. En rahat dönemimiz sizin dönemde oldu. Yasakları az toleransı geniş sizin dönem.
Abdülmelik hoca yaşlandı mı nedir bıraktı buraları. abdulhamit,Mevlut ile ferdi hocanın vefat ettiğini duydum. Allah ölenlere rahmet kalanlara sağlık esenlik versin.
hedef 2023=>2071=>3000=> inşallah.
bu arada Erol hocanın bize büyük emekleri var. Özetlerinden çok faydalandık. Kendisinden Allah razı olsun.
Medine webi kuran büyüten geliştiren herkesten Allah razı olsun.
Alıntı ile Cevapla