Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Kasım 2019, 20:04   Mesaj No:12

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.406
Konular: 1270
Beğenildi:11858
Beğendi:8993
Takdirleri:26311
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

Alıntı:
Filistin Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Baş Editör Hocam!
seni burada ve forumun tepesinde görmek çok güzel. Neredeyse forumun ilk üyelerindenim. dile kolay 2007-2019 =>>> 12 sene.Hani AK parti kurucu üyeleri gibi üye olduğum zamanlar toy genç deli dolu yıllarım idi. İslam'ı namaz oruç ve tesettürden ibaret sananlardan...burada ön lisans ilahiyatla olduk. ilitamlı olduk. Mezun sevincini yaşadık. Kopmadık kopamadık ruhumuz dünyadan kopmadıkça buradayız gibi gözüküyor.
forumun ilk yılları burası twiter face gibi sitelerden çok çok öndeydi. Çok çetin çatışmalar kavgalar dersler sohbetler müptelası idik. Güçlü kalemlerin değerli hocaların ders analizlerini zevkle izlerdik.
ilk yıllarda günlük onlarca üstü çiziklerimiz oluyordu. Medine web hapishanesi tıklım tıklım idi bendenizin hala hapiste olan kaç nikim var bilemiyorum))
uzun zaman Abdülmelik hoca bizzat yönetti. Sonra Merve demir muhtar oldu. Alim oğlu hoca, Fecr hoca, Mevlut hoca,Kamer hoca, ferdi hoca, esma hoca derken bayrağı sana devrettiler. En rahat dönemimiz sizin dönemde oldu. Yasakları az toleransı geniş sizin dönem.
Abdülmelik hoca yaşlandı mı nedir bıraktı buraları. abdulhamit,Mevlut ile ferdi hocanın vefat ettiğini duydum. Allah ölenlere rahmet kalanlara sağlık esenlik versin.
hedef 2023=>2071=>3000=> inşallah.
bu arada Erol hocanın bize büyük emekleri var. Özetlerinden çok faydalandık. Kendisinden Allah razı olsun.
Medine webi kuran büyüten geliştiren herkesten Allah razı olsun.
Allah razı olsun. Medineweb de bugünü değerlendirebilmek adına dünün kurucu üyelerinden böylesi olumlu güzel dönüşler almak çok güzel. Muhteşem yüzyılı geride bırakıp, forumların kendine yer bulmaya çalıştığı bir zamanın yöneticisi olduk.
Yola odaklandik devam ediyoruz. Ölenlere rahmet, kalanlara afiyet diliyoruz
Ferdi abinin vefatından haberim yoktu. Allah rahmet eylesin.
Muhsin hoca da kafasını dinlesin, torun sevsin artık.))) Medineweb Emine ellerde.))) Az rahat duraydiniz üzerinizi çizermiydi hiç))
Herkes sakinleşmis durulmuş artık. Bana çok iş birakmamış Esma abla sağolsun Temiz forum devraldim...Nereye kadar götürebiliriz bakalım..

Her dönem her daim bizimle birlikte olduğunuz için
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla