Konu Başlıkları: Gelde Çık İşin İçinden
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Aralık 2019, 11:41   Mesaj No:9

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Mihrinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.398
Konular: 1269
Beğenildi:11839
Beğendi:8986
Takdirleri:26241
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

Sayın damat adayı;

Gittiğin evin başka kızı var mı, acep diye gözlerin fıldır fıldır gezmesin. Anana da söyle beğenmezsen, başkası varmı diye bakınıp durmasın.Yengesi, bacısı kıyas yapıp durmasın. Görücü usulü, edebine uygun görüşmeye gitmişsin. Lütfen yanınıza yaşıtınız, bacı, teyze hala kızı, arkadaş almayın.Sonra işin içinden çıkılmıyor..

Sevgili kızım;

Edebli bir genç seni görmeye gelmiş, bacını,ablanı teyze kızını sok bir odaya, özellikle kaynana adayı hiçbirini görmesin Görüşmek için ablanı yanına alırsan, çocukla o konuşur sen telefonla oynarsın Günün sonunda noldu yeeeaaa deyip sosyal medyada şifa ararsın.))

Ve sevgili anne babalar; İslama uygun bir görüşme olsun, başbaşa kalmasınlar diye, evlatlarınzın yanına yaşıt birilerini katıyorsunuz ya vallahi baştan fasit. Genç yenge, kızkardeş, akraba, arkadaş vs. her ne ise koymayın yanlarına.. Uygun ortamda herkes kendini ifade edebiliyor zaten.

Sonrasında yaşanan, yok bacısını beğendim, yengesi genç, kuzeni de güzelmiş, arkadaşı da hasmış gibi sözler ve dahada iğrençleşen yorumlar aile ilişkilerini etkiliyor.

Aba tavsiyeidir
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla