Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ocak 2020, 15:05   Mesaj No:20

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.403
Konular: 1269
Beğenildi:11847
Beğendi:8990
Takdirleri:26241
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

6.8 lik depremde Elazığ ve Malatya' da 35 kişi öldü. Binden fazla kişi yaralandi. Kurtarma çalışmaları devam ediyor. Göçük altindan çıkarılan her yeni kurtuluş haberiyle seviniyoruz, kendimiz nefes almiş hissediyoruz.. Devletimiz kriz yönetimi, olaya ilk mudahale, yardım, iletişim,ulaşım konusunda güzel bir sınav verdi. Milletimiz yine birlik-beraberlik, zorda olanın yardımına koşma ve kardeşliğin en güzel örneğini sergiledi..

Bütün bunların yaninda acıdan siyaset veya muhalefet devşirmeye çalışanlar da yok değildi. Köy yanar deli kız saçın tarar misali


Ahmet Hakan'ında sabrı taşmış olmalı 👇

-Daha ne olduğunu bilmeden depremzedelere yardım diyerek banka hesap numarasını burnumuza dayayan Kızılay... Bi dur be kardeşim.

- Canlar enkaz altında kalmışken ve depremin ilk şoku bile atlatılmamışken... İktidar karşıtı kampanyalar başlatan muhalif kardeş... Sen de bi dur.

- Herhangi bir işin ucundan tutmak yerine anında “iktidar karşıtları” ve “iktidar yanlıları” olarak kavgaya tutuşanlar... Bi durun yahu..

- Deprem bölgesine gelen bakanlara, “Kamuoyu algısı gayet iyi efendim” diyen Vali Bey... Millet can derdinde sen algı derdindesin... Sen de bi dur.

Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ortak paydalarda bulustugumuz, acı, keder, afetlerde dahi duracağı yeri bilmeyenlere de "bi dur be kardeşim bi dur " demeden edemiyor insan...

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla