Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Eylül 2007, 14:56   Mesaj No:5

AŞK'ÜL İSLAM

Medineweb Sadık Üyesi
AŞK'ÜL İSLAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:AŞK'ÜL İSLAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38
Üyelik T.: 30Haziran 2007
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Yaş:43
Mesaj: 984
Konular: 245
Beğenildi:29
Beğendi:0
Takdirleri:146
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cvp: Ayrılık Hissi Nasıl Girdi Beyninize?...

11 Eylül olayından sonra kırılası parmakları yine Müslümanları gösterdi. Bu konuda araştırma yapmaya gerek yoktu çünkü tezgah hazırdı. Amerika başkanı her ne kadar dil sürçmesi olarak ifade etse de ''Bu bir haçlı savaşıdır'' dedi. Dil sürçmesi denecekti çünkü söz haddin de büyüktü. Ama dil sürçmesi içlerinde sakladıkları kinin ifadesiydi. '' Ey iman edenler! Sizden olmayanlardan hiçbir sırdaş edinmeyin. Onlar size fenalık etmekten asla geri kalmazlar. Hep sıkıntıya düşmenizi isterler. Onların kinleri konuşmalarından apaçık ortaya çıkmıştır. Kalplerinde gizledikleri ise daha büyüktür. Eğer düşünürseniz size âyetleri açıkladık.'' [7]

İçlerindeki kini saklamayıp açığa çıkardılar. İslami Faşizme savaş açtıklarını ilan ederek top ve tüfeklerini alıp Afganistan'a, Irak'a, Somali'ye terörle savaşa gittiler.

İnsan haklarından ve demokrasiden bahsedenlerin Filistin'de, Irak'ta, Lübnan'da ve daha nice Müslüman topraklarında neler yaptıklarını görüyoruz. Nasıl da tüm değerlerini unutuyorlar, nasıl da tüm insanlığın nefretle, esefle karşılayacağı vahşetlere imza atıyorlar. Medeni Hollanda, Belçika, İsviçre, Almanya, Fransa gibi ülkelerin İslami mukaddesata nasıl dil uzattıklarına hepimiz şahit olduk.
Alıntı ile Cevapla