Konu Başlıkları: Ve...Kalp Durdu........
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Mart 2020, 00:46   Mesaj No:1

Hâdimul İslam

Medineweb Baş Editörü
Hâdimul İslam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Hâdimul İslam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Cinsiyet:
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:45
Mesaj : 13.021
Konular: 1409
Beğenildi:13230
Beğendi:9635
Takdirleri:30983
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Ve...Kalp Durdu........

Ve...Kalp Durdu........

Suudi Arabistan, koronavirüs vakalarının artması nedeniyle Kâbe’ye ziyaretleri durdurdu. Suudi yetkililer tedbir için dezenfekte işlemlerinin yapıldığını belirterek çalışmaların ardından Kabe’nin yeniden açılacağını belirtti. Suudi yetkililer koronavirüsün ülkede ve dünyadaki etkilerinin ne kadar süreceği konusunda net bilgileri olmadığı için henüz hac ibadeti ile ilgili açıklamalarda bulunmanın erken olduğunu aktardı.






YIKILIN KARŞIMDAN DER GİBİ

Dünyanın kalbi durdu!!!

Bu kadar sömürülmeye, harama, fitneye, fesada, bozgunculuğa, feryada, acıya, zulme, ve etrafında dönen umarsızlığa dayanamayan müminlerin kalbi beytullah durdu.

Sonrasımı, sonrası bedenler anlayarak okunan yoğun ayet bakımına alınmalı...

İSTİĞFARLARLA YIKILSIN UMARSIZCA DURUŞUMUZ

İstiğfarla yıkılsın Kibir Kalelerimiz. Pişmanlık olsun, şuursuzluğumuz. Pişmanlık olsun, ayrılıklarımız. Pişmanlık olsun, tavan yapmış egolarımız... Pismanlık olsun, kardeş kavgalarımız. Pişmanlık olsun, vurdum duymazlığımız. Pişmanlık olsun, cehaletimiz, unutuşlarımız, mazlum'a garibe yetime sahip çıkmayışımız. Pişmanlık olsun, Kur'an'ı anlayamayışımız, bizim grubumuz, bizim cemaatimiz, bizim böldüklerimiz. Pişmanlık olsun, zalimlerin elinde oyuncak oluşumuz. Üç Kuruşluk dünyaya tamahımız, haksızlığın karşısında eğilip bükülüşümüz. Pişmanlık olsun, hakkın ve hakikatin yanında durmayışımız, sözünün ehli olmayışımız.

Tehlike anında uyuyan insanı uyandırmak isterseniz, ilk önce ses verirsiniz, duymazsa sarsarsınız, yine duymazsa, farklı nesnelere vurarak yüksek ses çıkarırsınız.

Olayın vahimiyetini onemsenmeyip, sinyallere kulak asmayarak, tedavinin gecikilmesi halinde, güneş sol tarafdan doğarda, geç kalınmış vaka oluruz vesselam.

Lütfiye Aydın Bike


Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi Hâdimul İslam 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Eliniz Nasıl Gitti, Sesiniz Hiç mi Titremedi? İslami Haberler Hâdimul İslam 1 46 30 Temmuz 2025 22:28
Bu Kitap Onlara Kâfi Gelmedi mi? Kur'ân-ı Kerim Genel Hâdimul İslam 0 40 27 Temmuz 2025 17:19
LGS-CHP-İHL Gündem/ Manşetler Hâdimul İslam 0 60 20 Temmuz 2025 22:26
Tatilde Bitkileriniz Mağdur Olmasın Elişi ve Hobi Dünyası Hâdimul İslam 1 62 18 Temmuz 2025 19:30
Seviyoruz, Peki Benziyor muyuz? Hz.Muhammed(s.a.v) Hâdimul İslam 0 68 16 Temmuz 2025 12:28