Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mayıs 2020, 01:54   Mesaj No:2

Hâdimul İslam

Medineweb Baş Editörü
Hâdimul İslam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Hâdimul İslam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Cinsiyet:
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:45
Mesaj : 13.132
Konular: 1428
Beğenildi:13317
Beğendi:9683
Takdirleri:31079
Takdir Et:
Standart

Mor lahanayi, sirke veya limon, tuzla ovup elde ettiğiniz salatayı dolapta, kavanozda veya saklama kabında her koşulda saklayabilir, Saltalariniza ilave edebilirsiniz. Bozulmuyor.

📌Kıştan bir kaç tane mor lahanayi bu şekilde doğrayıp, turşu haline getirip dolapta muhafaza edebilir, yazında kullanabilirsiniz

📍. Dereotu, kornişon turşu, mısır, maydanozla karisrirarak ya da ;

📍halka doğranmış soğanla ovarak balık, et vs. yemeklerin yanında rahatlıkla tuketebilirsiniz..

👌Yapımı kolay, yemesi çok lezzetli bir salata/turşu..Ama daha da güzeli suyunun rengi..O rengin tarifi yok😊 Hiçbir ressamın renk kartelasinda göremezsiniz. Deneyin bence..
Tarif için teşekkürler editim. Bu tarifi bir yaptım. Fena bağımlılık yaptı.))Sevmeyen yok...Yapanlara afiyet şifa olsun..
Alıntı ile Cevapla