Konu Başlıkları: ABD Nefes Alamıyor
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03Haziran 2020, 19:26   Mesaj No:2

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.406
Konular: 1270
Beğenildi:11860
Beğendi:8993
Takdirleri:26311
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

TRUMP'TAN KİLİSEDE İNCİL'LE POZ

Trump’ın Beyaz Saray’dan çıkmasından önce güzergah üzerindeki Lafayette Park’ta bulunan protestocuların, güvenlik güçlerince biber gazı ve ses bombası ile dağıtılması ise ABD kamuoyunda tepkiye yol açtı.

ABD Başkanı Donald Trump polisin boşalttığı Lafayette Parkı’ndan yürüyerek geçerek pazar gecesi göstericilerin bodrum katında yangın çıkarttığı tarihi Saint John Kilisesi önünde elinde İncil'i tutarak kameralara poz verdi.

Kilisenin içine girmeyen ve önünde elindeki İncil’i havaya kaldıran Trump, “Bu ülkeyi her zaman güvende tutacağız” dedi. Trump basına poz verdikten sonra geniş güvenlik önlemleri altında yürüyerek, Beyaz Saray’a geçti.

Trump’ın, Rose Garden’daki St. John Episkopal Kilisesi’nin önünde elinde Kutsal Kitap’la yaptığı konuşmadan önce göstericilerin polis müdahelesiyle dağıtılması Amerikan Episkopal (Protestan) Kilisesi piskoposu Mariann Budde’ın tepkisini çekti.

Budde, Trump’ın kendisinden izin almadan kilise ve Kutsal Kitap’ı kullandığını, İsa peygamberin öğretilerine ters düşecek etik dışı söylemlerde bulunduğunu ve Floyd için adalet arayanların yanında olduklarını vurguladı.
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla