Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Eylül 2020, 17:09   Mesaj No:2

Esma_Nur

Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esma_Nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:kadın
Memleket:sivas/istanbul/
Mesaj: 5.421
Konular: 575
Beğenildi:4494
Beğendi:6074
Takdirleri:23787
Takdir Et:
evtx

İncir reçelini birde böyle deneyin incir reçelini denk düşürmek cidden kolay değil taze incir geldi deniyim bakalım dedim sonuç muhteşem kokusu ve görseli resim gibi oldu dağılmadan harika yalnız tarifde tepsinin üzerini kapamamışdı ben kapadım daha yumuşak oldu, birde iki kg kdr vardı benim incir bir saatte anca kıvam oldu foto benden
İsim:  IMG_20200914_084805.jpg
Görüntüleme: 13
Büyüklük:  263,4 KB (Kilobyte)


FIRINDA TAZE İNCİR REÇELİ
Malzemeler
1200 gr taze incir
2,5 su bardağı toz şeker
2 su bardağı su
Yarım limon suyu

HAZIRLANIŞI
İncirleri yıkayıp baş kısımlarını kesin ve ikiye bölün. Üzerlerine şeker ve suyu ekleyip direkt fırına sürün. Eğer akşamdan şekerle beraber bekletirseniz suyunu salar. O zaman daha az su eklemeniz yeterli olur.

200 derecelik fırında reçelin suyu kıvam alana kadar pişirin.
__________________
Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....
Alıntı ile Cevapla