Konu Başlıkları: Haftanın Konusu ZAMLAR
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ocak 2021, 23:11   Mesaj No:9

Kara Kartal

Medineweb EDİTÖRÜ
Kara Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Kara Kartal isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 59105
Üyelik T.: 03 Şubat 2018
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 3.635
Konular: 430
Beğenildi:3257
Beğendi:3724
Takdirleri:26348
Takdir Et:
Standart

😂 a haber muhabirimi acaba diye düşündüm kusura bakmayın. Çok şükür neyiniz eksik, haddinizi bilin demedigin kalmış Nebevi Sevda amca diyeyim.

Ben 4 yaşındaydım iktidar varken. Yani senin o dediğin dönemler bana hikaye. Annem babam 28 Şubat anlatırlar. Bizden öncekiler yaşanmış bitmiş nedir bu geçmişi önümüze ısıtıp ısıtıp koyma merakıniz. Osmanlı'dan Selçuklu'ya. tarihimizi dizilerden İslamı cemaat ve her giydigine hadis üreten mürşitlerden öğrenmeyen siz begenmesenizde akleden gençlik geliyor. Geçmişten ders alınır, geleceğe bakılır. Senin baktığın yerden gelecek görünmüyor. Şöyle baktımda gençlik seminerleri veren bir eğitimcisin. Gençlere bunları mı anlatıyorsunuz? Hazirina şükredin nankörlük etmeyin. Eğer bu millet nankör olsaydı 15 Temmuzda liderini sahiplenip direnmezdi. Kafasını kuma gömerdi. Canımız acıyor dediğinde, zamlarla aynı çuvala giremiyoruz acı receteyi çoktandir iciyoruz ses etmiyoruz artık yeter dediği yerde hoooppp sen biliyonmu deden ne çekti? Ya benim dedem bile unuttu o zamanları. Elinde de telefonu var. Haaa o telefonlarda borcla taksitle alınıyor bilin istedim refahimizdan alıniyormuş gibi algı yapmayın. Yemiyoruz.

Dünya bilim-teknoloji-tuketim- üretim-gıda-sanayi her alanda hızla bir yerlere dogru giderken, bu saydığınız icraatlere ulaşmamamiz asıl komik olmazmıydi. O zamanda Hindistan örneğimi vereceksiniz. Şükredin ne hayatlar var.. Türkiye gelişmiş bir ülke ve yaşanası bir hayat istmemiz bizi nankör, şükürsüz yapmaz. Ama sizi anlayışsız ve kör yapıyor.Hep aynı arguman. Zamdan şikayet eden parası olanlr, intihar edenler feto fitnesi, mizrak çuvala sıgmiyor diyene vatan haini. Sizlerin tükettiği bize posasini biraktığınız, çocuklarıma ne kalacağını bilmediğim bir ülke miras birakiyorsunuz.

Gençleri yakalayamıyorsunuz onlara verecek, gözlerinin içine bakacak yüzünüz yok. Bu yüzsüzlukle eğitimlere devam. Nebevi Sevdaydı dimi. Not:Saygısız, yeni yetme serseri.ne beklenirki bunalrdan zaten. Çok şükür böyle evlatalrim yok çok şükür deyin geçin. NEBEVİ SEVDAydı dimi/
Kalın salıcakla✋
Alıntı ile Cevapla