Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2021, 17:20   Mesaj No:6

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Mihrinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.403
Konular: 1269
Beğenildi:11857
Beğendi:8991
Takdirleri:26311
Takdir Et:
Standart

Allah Rasulu a.s'dan "İnsanların en hayırlısı gençken yaşlı gibi görünmek isteyendir, en kötüsü ise yaşlıyken gençmiş gibi görünmek isteyenidir " rivayet edilmiştir. Yaşayarak görüyoruz.

Cilde He rtürlu müdahale yapılıyor. Bunlara ulaşmak zor değil. Ucuz hiç değil. Vahim olan ise merdiven altının da çok olması ve ölümlere sonuçlanan işin uzmanı olmayan kişilerce yapılıyor olmasi. Kredi çekip güzellik uğruna tedavi değil güzellik uğruna madur olanların haberlerini izliyoruz .

Yaş Aralığı çok düşük. Filtreli telefonlardan sonra herkes yüzüyle vücuduyla kavgalı. Bi tornadan çıkmış, ifadesi anlasilmayan insanımsı genç kız dolu. Erkeklerde aşağı kalmıyor. Botokslu imam haberi görmüştüm.) Şaşirmiyoruz tabi.

Tıbbi hiçbir zorunlulugu yokken, fitrati bozan, vücut yapısını bozan botoks, cilt altına enjekte edilen doğal bilmem ne yalanları uydurulan kimyasallar hiçbiri caiz değil, haramdır. Güzellikte sınır yoksa yapılan müdahaleler de sınırsız olacaktır. Cenabı Allah'ın yarattığı herşeyi begenmek zorundayız. Yoksa insanoğlu doymuyor. Ne kadar zengin olursa daha fazlası. Ne kadar güzel olursa daha fazlası.

Konu olarakta açariz inşallah.
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla