Konu Başlıkları: Hanımımı Sevemedim
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Şubat 2021, 06:35   Mesaj No:40

Filistin

Medineweb Aktif Üyesi
Filistin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Filistin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 680
Üyelik T.: 25 Aralık 2007
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Memleket:Bedlis
Yaş:43
Mesaj: 214
Konular: 19
Beğenildi:273
Beğendi:500
Takdirleri:2691
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
muallime Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Hanımımı Sevemedim

Soru ;
Selamün Aleyküm Hocam,ben yaklaşık 3 yıllık evli bir kişiyim.Evlendiğim kişiyi annem seçti,kendi yatalak olduğundan benim istediğim sevdiğim kızı değilde kendine bakacak olan kızı seçti,ben de buna ses çıkarmadım,malum bu devirde değil anaya kocaya bile hizmet etmiyor kadınlar..Hanımım aslında fena değil anamı idare ediyor ama ben onun fiziğini dert ediyorum,bir türlü sevemedim,içim ısınmadı,zaman zaman anama da kinleniyorum,kendisi için beni yaktı diyorum ,bir yaşında bir kızımız var,ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım,hocam ne yapayım bana bir yol gösterin(GEBERRRR)...
>>>>Yukarıdaki soruyu erkek değil de bir kadın sorsa???? ey Muallime hoca ve ey ahaliii duyduk duymayın demeyiiiin!!!! Kocam aslında fena değil evimi anamı babamı beni çocuklarımı idare ediyor,ama ben onun fiziğini ve bir çok şeyleri dert ediyorum, bir türlü sevemedim, içim ısınmadı, meselaaa sokakta tükürüyor. Yatakta horluyor. Sofrada havlıyor. Yolculukta aşağılıyor. Elmanın diğer yarısı değilsin armutsun. beğenmiyorsan anana gittt. evlenirim haaa. şikayet türünden bir soru sorsa yapsa????? ben alıntıda parantez açtım erkeğe geberrrr diyebildim.

>>>>Merak ediyorum ???? Bu kadına neler sayardınız neler? Aşağılamak mı??? Kötü kadın yaftası mı??? Sülalesine tükürüüüüm basitliği mı???

>>>>Yoksa şöyle mi ikna ederiz. Ey kadın seni anlıyorum haklısın. Sende insansın. Sevmek zorla olmaz. Fedakârlık yap çocuk var ortada. Sen aslında iyi insansın. Bak adam nafakanı sağlıyor. İyi biri aslında diyorsun. Fiziğini o seçmedi Allah ile mi mücadele yapıyorsun. Bazı kütü huyları tamir ile izale edilebilir. Kocanı da getir ona da diyeceklerim olacak. mııııııııııı dersiniz????

>>>>lütfen iman ettiğimiz Allah hatırına cevap verilsin.(Nahl 90. ayetin ilk kelimeleri ip ucu)


Muznib Kul
Alıntı ile Cevapla