Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2021, 20:44   Mesaj No:5

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:49
Mesaj: 2.988
Konular: 339
Beğenildi:1172
Beğendi:346
Takdirleri:7784
Takdir Et:
Standart

soru1-kürtler pkk mıdır? eğer pkk ise kürt kardeşlerim şirinliklerinin anlamı nedir? yok pkk değil iseler seçimle gelenlere saygılı olmak gerekmez mi? demokrasi denilen oyunlarla demokrasi münafıklığı yapılmıyor mu?

soru2- hdp pkk ise seçime neden sokuluyor? pkk değilse neden partileri milletvekilleri belediye başkanları engelleniyor ve hepsine yakın çoğu içerde? hdp pkk ise yüksek seçim kurulu ne iş yapıyor? sabıkalı olan memur olamaz iken millet vekili nasıl olabiliyor? tiyatro mu izliyoruz?

soru3-hdp seçimle geldi.ve seçmenin yüzde 10 civarı bunlara oy veriyor.6-7 milyon seçmeni cezalandırmak olmaz mı?

soru4-devlet tarafından defalarca yol gösterildi...dağdan inin siyaset yapın denildi. Eğer gerçekten pkk iseler sizde siyaset izni verdiyseniz ne istiyorsunuz? yok pkk değillerse pkklı olmakla neden suçlanıyorlar?

soru5-resmi kayıtlara göre türkiyedeki kürtler nüfusunun yarısına yakın olduğu söyleniyor.40 milyon. bu 40 milyon seçmenden sadece 6 milyon seçmenin oyunu alabilen hdp pkk ise pkk 6 milyon demektir.kalan 34 milyon seçmen necidir? 36 milyon kürt MHP dahil tüm partilere dağılmış görünüyor olmuyor mu? faştler tarafından KRO olarak isimlendirilen kürtler 6 milyon mu 34 milyon mu hepsi mi?

soru6-pkk lı olduklarını bile bile seçimlere soktuysanız suçlu siz siniz. Yok bilmiyordunuz ise devletin istihbaratı fasa fiso demektir.her iki durumda ülkeyı germek kaosa sürüklemek seçmen iradesini yok saymak faşizmin ta kendisi olmaz mı?

soru7-selahadin demirtaşın kardeşi yıllardır dağda.demirtaş seçime girmeden önce sıradan bir avukat iken de durum buydu.devlet biliyordu bunu.aradan on yıllar geçtiğinde aaa kardeşi dağda bu teröristtir içeri atın demek ne kadar ikna edilir durum?

soru8-çözüm süreci neden başladı ve neden masa devrildi? ve kim başlattı ve kim devirdi ve neden????

sorular uzayıp gider....ağlayan kürt öldürülen kürt öldüren kürt zalim kürt mazlum kürt asker kürt pkk kürt polis kürt ve KRO da kürt....

not: PKK lı değilim. Dinim inancım buna müsait değildir. Kafamdaki bin bir tilki sorular çalkalanıyor paylaşmak istedim.bir kirli oyun seziyorum...

sizce........?
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla