Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mart 2021, 20:53   Mesaj No:2

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Mihrinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.398
Konular: 1269
Beğenildi:11842
Beğendi:8986
Takdirleri:26241
Takdir Et:
Standart

Çocuklar küçükken, ciddi kronik bir rahatsızlık yoksa muhtemelen; ağrı kesici parol, gripse bi tylol hod, 3 kere kullanılıp yarım bırakılan antibiyotiklerle ayağa dikilip, kan, demir, vitamin depoları bomboş vücut 40 a kadar idare etmeyi beceriyor. Her yükün altına giren kollar, bi yaştan sonra iki pakete kırmızı alarm veriyor.

Tavsiyem; bu zamana kadar dinlemediginiz vücudunuza kulak verin. Atın fazla kiloları, elbise içine sığmak için değil, kaliteli bir devamlılık için. Bütün değerlerinize baktirin.Dr önerdiği vitaminlerinizi alın. Kollariniz bacağınız, beliniz alarm mı veriyor. Sarılın kürlere, yağlara. Emg, emardan hiçbişey çıkmıyor Çözümsüz bir sorun sinir sıkışması ama hayatınızın kalitesini bu kür ve yağlarla artırabilirsiniz. Kollarinizi yoran ne varsa çözümüne bakın. Torbalar, sil-süpür ev desteği isteyin.

Eskiler "kendini çok dinlemeyeceksin, psikolojik, biz sizin gibiyken " felan derlerdi ya. Yok öyle birşey. Dinleyin kendinizi. Yediklerimiz yüzde bir milyon yapay ve sentetikken, temiz hava bol oksijenden geçtik. Havaya bıraktığımız karbondioksiti geri soluyiruz maskelerin içinde. Dinleyin kendinizi, hor kullandığınız vucudunuzu. Ona borçlusunuz.

40 dan öncesi hep başkaları icin çalıştı garib. Bundan sonra cila, bakım, tamiratla bize çalışsın ya da biz ona[emoji106] Kendi imparatorluğumun kraliçesi canım kendim[emoji477][emoji253][emoji253] Gelsin kürler yağlar[emoji28]
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla