Konu Başlıkları: Korona Virüsün İlacı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Temmuz 2021, 14:19   Mesaj No:10

Kara Kartal

Medineweb EDİTÖRÜ
Kara Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Kara Kartal isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 59105
Üyelik T.: 03 Şubat 2018
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 3.621
Konular: 427
Beğenildi:3240
Beğendi:3716
Takdirleri:26015
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
O'nun dışında bunu tavsiye eden hocalara isabet eden hastalıklar lutuf neviidendir.Hastalıkların hepsini bela olarak görmek yanlıştır.Müslümana isabet eden hastalık ya onun günahlarına keffaret olması yada derecesinin yükselmesi içindir.
Belli hocalara isabet ederse makam sahibi olup Allah'ın lütfundan. Biz gariban kullara isabet ederse Allah belamızı vermiş, hakettik demek. Bi de bu hocalar bizim yüzümuzden yada bizdeki musibet belaları savmak için hasta olurlardır. Olabilir. Paratoner mubarekler. İslam coğrafyası kan ağlıyor, müslümanlar uyku ve yobazlikta dört nala gidiyor. Bu kafa bilmem şu kadar oku kurtul diyor. He he Zeki Müren de sizi görecek. Hay sizin kafanıza..............

Lan bi de bunu reçete edip kaç yobaza daha sattiniz kimbilir. Duydukça kan beynime sıçrıyor. Muska yazdırmiş, okunmuş su ve kür satın almış dünyanın parasını verip ahmak. Aşı vurulduktan sonra hsata oldu veya öldü diye yaygara koparanlar, muska taktı ama kurtulamadı takdiri ilahi diyorlar ya. Corona olsam ugramam ben bunlara.
Alıntı ile Cevapla