Konu Başlıkları: Kim Suçlu? /Muhsin Arslan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Aralık 2021, 08:28   Mesaj No:2

Kara Kartal

Medineweb EDİTÖRÜ
Kara Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Kara Kartal isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 59105
Üyelik T.: 03 Şubat 2018
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 3.592
Konular: 423
Beğenildi:3210
Beğendi:3693
Takdirleri:25945
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
Çözüm tedavi nedir bu durumda?

Her iki tarafın veya alanında uzmanların akil tecrübeli yapıcı adil amacı üzüm olanlar... Bir araya gelip sorunu ikna tavsiye manevi nasihatler ve gerekirse caydırıcılık amaçlı tedbirlerle hatalı olanın hatası düzelttirilmeli... Aileyi kurtarmak için her yol denenmelidir...Bu yol ile başarı ve tedavi oranı çok yüksektir. Olmazsa başarı sağlanmazsa tek çare birbirlerine zarar verdirtmeden boşanma kurumunun devreye alınması gerekecektir.
İçki kumar şiddet girmişse bir evin içine cinayetle sonuçlanmadan, çocukların haklarına tecavüz edilmeden boşansınlar.bunun güvenini sağlamalı devlet. İşin uzmanları kaç kez boşanmış, kaçıncı evliliği yapmış yada evlenmemiş çocuk yok tuzu kurular, uzmanlıkları kendilerine faydasızlar. Allah aşkına bir aileye ne verebilir bunlar. Daha fazla zarar. Evlilik konusu, aileler korku filmi gibi. Sguit game. Hayatta kalma mücadelesi verilen, ölüm tehlikesi olan korku, gerilim drama dolu.

Tvler sosyal medya uzmanlarıysa kastın orada herkes adil herkes yargıç herkes aile koçu. Bunlar Günlük malzeme konusu.masaya meze
Bide herkesin aile yaşam hayat koçu olduğu, nasıl iyi-saygıli-sevgili iyi eş, kadın, koca, baba, olunur? Evlilikle ilgili bir sürü ahkam kesen, öneri sunan kitaplar, programlar uzman doluyken evlilikler nasıl bu kadar yoldan raydan çıktı.
Cinayet cinnet eşiğine nasıl gelindiginin cevabı var peki ya
Sorun nerde başladı? Sorunu tespit etmeden çözüm beklemek, herkese aynı öneriyi sunmak, aynı tedaviyi uygulamak olacak iş deil.Aile politika olmaktan çıktığında, siyasetçiler (kasaplığı) bıraktığında umut var demektir
Anlaşılan en az 10 yıl daha bekarim.
Alıntı ile Cevapla