Konu Başlıkları: HAYIR Çarşısı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ocak 2022, 18:11   Mesaj No:87

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.403
Konular: 1269
Beğenildi:11857
Beğendi:8991
Takdirleri:26311
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

Burdan güzel bir başlangıç yaptık. Kıyafet, ihtiyaç malzemesi gönderimi olarak başladık tek elden özellikle şehir, çevre değişirmemden sebep çok zor oldu. Ulaşım, adrese teslimat, karşılama, kargo vs. Aynı şekilde arkadaşlarimda sıkıntı yaşadılar.

Nakdi olarak Medineweb ailesinden veya yakınlarimizdan, ihtiyacı olan biri var diyene elimizi uzatiyoruz. Şurda şu yardıma ihtiyacı olan var dediğimizde hemen organize olduğumuz dostlarımız var. Pandemi sürecinde, Ramazan'da, İzmir Elazığ depreminde , burs konusinda Bir'imiz 5 olup vardı ulaşabileceğimiz yerlere. Bir havuzda toplama olayımiz yok. Karşıyız.Tamamen gönüllülük ve birbirine ulaşma üzerine kurulu kendi içimizde devam ettirdiğimiz bir ćalişma. Belediyeler kıyafet toplama ve ihtiyacı olana ulaştırma konusunda güzel işler yapıyorlar.Kızılay Diyanette öyle. Siz yeterki isteyin, çaba gösterin Bir şekilde ihtiyacı olana ulaşırsiniz. Çaba göstermeden Allah yardım etsin demek nankörlüktür. Kendimizi temize çekmeden yapalım bunu..Allah azlarınizi çoğaltsin. .


Bu arada, forum üzerinden ö.m ile sizlere gelen yardım isteklerini kabul etmeyiniz. Sosyal ortamlar suistimale açık... Bu tarz isteklerden sitemiz, yöneticiler, ben sorumlu değiliz . Varsa böyle bir durum bize ulaşılır. Gerekli araştırma yapılır. Görüşülür duruma karar verilir. Ferdî, benim ismim, site ismi kullanılarak istenilen yardımlara kesinlikle itibar etmeyiniz. Herşeyimiz şeffaf... Böylesi durumları bize bildirin lütfen...

Yardımcı olmak ister, elinizi uzatmak isterseniz biz size yol oluruz bir el buluruz[emoji4]
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla