Konu Başlıkları: Doktor Tarlada mı Yetişiyor?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mart 2022, 07:12   Mesaj No:8

Esma_Nur

Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Esma_Nur isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Cinsiyet:kadın
Memleket:sivas/istanbul/
Mesaj: 5.442
Konular: 575
Beğenildi:4533
Beğendi:6131
Takdirleri:24126
Takdir Et:
Standart

Reisin kasımpalı damarı kabarmış yine! Geliyor gelmekde olan drların grev yapmakdan başka çaresi kalmadı ülkemizde kısasa kısas yapılmasa amaca ulaşılmıyor.bu süreçde olan halka olacak bir şeylerin oturması için sabır lazım. Annem için bu sıralar hastanelerdeyiz drlar gayet güzel ilgileniyorlr dah ne yapsın günde tahmini 70 hasta bakıyor bir dr ! Onlrında insan oldugunu unutuyoruz.pandemi döneminde onlar olmasa halimiz nice olurdu?elleri terden ilaçda derileri büzşmüş egzama olmuş biz bir maskeye dayanamazken onlrın paçalarınfan ter dökülüyordu.avrupa ztn drlarımızı kapmak için bekliyor pusuda kaybeden biz oluruz ! Özel hstaneye herkesin gücü yetmez devlettede dr kalmaz reis ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim.

Bakın bir doktorun ağzından bunlar !
Uykusuzluktan 32 yaşımda göz altı morluklarım, saçımda sayısız beyazım ve alnımda kırışıklıklarım oluştu 2 yılda. Bunlar toparlanır asla da şikayet etmiyorum. Ama hipertansiyon hastasıyım ve nöbette yüksek tansiyonla sayısız ameliyat yaptım-

Bir gece Sabim’den arandık. Randevu bulamayan bir hastanın eşi Sabim’i aramış ve ‘’Yarın gelicem karıma bakmazsa ya bi doktoru ya bi hemşireyi öldürmeden gitmiycem’’ demiş; sonraki gün poliklinikte diken üstünde bekledik ki biri gelip bizi öldürmesin.

Bir nöbetimde ebe hanım panikle yanıma geldi, ‘’Hocam doğumhanedeki hastanın eşi yanında ve belinde silah var’’ dedi. Silahla ne x-ray ne bir güvenliğe denk gelmeden doğum yağtırdığımız odaya giriyor hastanın eşi.
Yazık cidden!


Gecen sene istifalar yasaklanmışdı ne olduda doktorlr gözden çıktı ! Birlik olurlrsa kazanacaklarına inanıyorum
__________________
Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....
Alıntı ile Cevapla