Konu Başlıkları: Doktor Tarlada mı Yetişiyor?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mart 2022, 15:58   Mesaj No:9

Kara Kartal

Medineweb EDİTÖRÜ
Kara Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Kara Kartal isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 59105
Üyelik T.: 03 Şubat 2018
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 3.635
Konular: 430
Beğenildi:3257
Beğendi:3724
Takdirleri:26348
Takdir Et:
Standart

CB doktorların tıp bayramını kutlayıp müjde dediği haberleri sıraladı.
Gitsin mi kalsınmı karar veremiyor anlaşılan şaka şaka hepsine jest yaptı reisimiz. Bizde tüm doktorların tıp bayramını kutlayalim. İşte Erdoğan'ın kutlaması

Salgın döneminde sağlık sistemimizin ayakta tutulması için gayret gösteren hekimlerimiz ile sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Bizim kültürümüzde her işin başı sağlıktır.

Öyle ki ülkemizde hekim, doktor, tabip temalı binlerce türkü, binlerce deyim vardır. Devrinin en büyük fatihi Kanuni Sultan Süleyman'ın dünyadaki en büyük mutluluğu 'Bir nefes sıhhat' olarak tabir etmesi tesadüf değildir.

DSÖ ise sağlık kavramını tam bir iyilik olarak kapsıyor. Bilginin ve verinin en önemli değer haline geldiği dünyada sağlık sektörü güçlenmektedir. Ülkemizi küresel sağlık sistemim içinde en iyi yere getirmek istiyoruz.

Sağlık deyince akla ilk gelen hekimdir. Hekim ve hakim aynı kökten geliyor. Bu iki kavramın ortak özelliği, ilmi hikmette mütehassıs kişileri anlamlandırmasıdır.

Milletimizin Kur'an-ı Kerim'deki Lokman kıssasını hekimlikle irtibatlandırması, bu mesleği hangi konuma yerleştirdiklerini işaret etmektedir."
Alıntı ile Cevapla